Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena koreografkinja

Larisa Lipovac Navojec pozirala sa šest godina mlađim dečkom kojeg ne viđamo često: 'Sve znaš, volim te'

Zagreb: Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
02.08.2022.
u 08:29

Hrvoje, inače DJ poznat i pod imenom DJ hrwoE, i Larisa snimili su nekoliko selfieja kojima je ona obilježila važan dan i čestitala svom odabraniku rođendan.

Naša poznata koreografkinja i plesačica Larisa Lipovac Navojec (45), koju smo ove godine gledali u ulozi članice žirija u showu "Ples sa zvijezdama", s pratiteljima je podijelila nekoliko novih fotografija sa svojim partnerom Hrvojem Jelinčićem. Hrvoje, inače DJ poznat i pod imenom DJ hrwoE, i šest godina starija Larisa snimili su nekoliko selfieja kojima je ona obilježila važan dan i čestitala svom odabraniku rođendan. 

"Sretan ti rođendan ljubavi ❤️ Sve znaš! Volim te", napisala je emotivna Larisa uz zajedničke fotografije koje su razveselile njezine pratitelje.

"Zračite ljepotom i dobrotom! Volim vidjeti sretne ljude. Puno zdravlja, sreće i ljubavi slavljeniku od srca", poručila im je jedna od pratiteljica, a priliku da Hrvoju čestitaju rođendan nisu propustile ni Viktorija Rađa, Nataša Janjić Medančić te Ljupka Gojić Mikić. 

Svoju vezu Larisa i Hrvoje započeli su 2016. godine, nedugo nakon što se razvela od glumca Gorana Navojca s kojim ima sina Grgura. S bivšim suprugom ostala je u prijateljskim odnosima, prijatelji su ponajviše zbog sina. Razveli su se u rujnu 2015. godine, nakon 13 zajedničkih godina, od kojih su šest bili u braku.

– Goran i ja uvijek smo bili prijatelji te da je suludo i nemoguće biti neprijatelj s njim – kazala je ranije Larisa. 

O ljubavi sa sadašnjim partnerom Hrvojem svojedobno je progovorila za Gloriju.  – Naša ljubav nije planula na prvi pogled. Nakon prvog susreta počeli smo se dopisivati, a onda je Hrvoje, koji je nevjerojatno poduzetan i hrabar tip, krenuo u akciju. Ja se u svojoj tadašnjoj poziciji, nedugo nakon razvoda, sigurno ne bih bila upustila u vezu sa šest godina mlađim dečkom da se meni i Grguru nije apsolutno posvetio i potpuno nas oboje osvojio. “Dečki” se međusobno jako dobro razumiju, pa i obožavaju – zato se mogu pohvaliti da imam jako dobrog partnera, koji ima razumijevanja za mene, kao i za moje privatne i umjetničke težnje i hirove – kazala je u jednom od intervjua naša poznata koreografkinja. 

07.06.2022., Zagreb - U Americkom paviljonu Zagrebackog velesajma odrzan je 9. Story Hall of Fame - svecana dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog zivota najboljima u podrucju svojeg djelovanja. Hrvoje Jelincic, Larisa Lipovac. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer 

 

Komentara 3

АН
анте
10:55 02.08.2022.

Ima noge kao Safet Sušić!

DU
Deleted user
15:25 02.08.2022.

Ako veza završi brakom bit će Larisa Lipovac Navojec Jelinčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije