Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u 80-te

Prepoznajete li je? Ova 14-godišnja djevojka danas je jedna od najljepših žena na svijetu

Foto: Instagram
1/8
02.08.2022.
u 09:57

"Povratak u Barranquillu i osamdesete. 14 godina", napisala je u opisu fotografije glumica koja je izazvala oduševljenje mnogobrojnih pratitelja.

Po mnogima jedna od najljepših glumica, ali i općenito žena na svijetu, Sofia Vergara (50) svoje je pratitelje na Instagramu odlučila počastiti fotografijom iz tinejdžerskih dana. Među starim uspomenama pronašla je i dvije fotografije snimljene u njezinu rodnom gradu Barranquilli i to 80-tih godina kada je Sofia imala 14 godina. 

"Povratak u Barranquillu i osamdesete. 14 godina", napisala je u opisu fotografije koja je izazvala oduševljenje mnogobrojnih pratitelja. "Tako si izgledala kad si imala 14 godina? Već si tada bila predivna", "Preslatka si", "Jako cool objava", "Sad si još bolja nego tada", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je prikupila više od 305 tisuća lajkova.

Kolumbijska i američka glumica i model 10. srpnja proslavila je okrugli 50. rođendan, a pratiteljima se tada pohvalila i rođendanskim slavljem. Imala je dvije torte, a s obitelji i društvom pokraj bazena uživala je u šampanjcu i vinu koje je na boci imalo broj 50. 

Sofia je za proslavu rođendana odjenula dugu ljetnu bijelo-crvenu haljinu dubokog dekoltea, a kosu je blago nakovrčala, kako to najčešće i radi. Okružena obitelji pozirala je pred tortama nasmiješena, a fanovi su joj u komentarima pisali najljepše želje.

"Kako ti imaš 50 godina?", "Izgledaš kao da ti je 25", "Sretan ti rođendan. Nimalo nisi ostarjela. Lijepa si kao uvijek", "Nadam se da si sretna, sretan ti rođendan", poručili su glumici pratitelji u komentarima. Inače, Vergara je postala popularna zbog uloge Glorije u seriji Moderna obitelj, a bila je i najbolje plaćena glumica na američkoj televiziji od 2013. do 2020. godine.

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Željka Bebeka 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
12:38 02.08.2022.

A ja več pomislil naša podpredsjednica Vlade....kad ono tam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije