Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje Cannesa

Trudna Blake Lively osvojila crveni tepih

Blake Lively
Foto: Reuters
1/5
13.05.2016.
u 11:00

Lijepa glumica nosila je Versaceovu haljinu koja je otkrila sve njezine atribute, ali trudnički trbuščić ostao je gotovo nevidljiv

Svjetska filmska elita sjatila se u Cannes na najpoznatiji filmski festival koji je otvoren filmom “Cafe Society” Woodyja Allena. Kraljica crvenog tepiha bila je upravo Allenova nova muza Blake Lively koja je u Versaceovoj “goloj” haljini ostavljala bez daha. Iako sa suprugom Ryanom Reynoldsom očekuje drugo dijete, njezin se trudnički trbuščić jedva nazirao.

Na crvenom tepihu, ali i u hotelskoj sobi najbolje su se provodile prijateljice Victoria Beckham i Eva Longoria koje su svoje Instagram-profile zatrpale šaljivim fotografijama. U jednom trenutku činilo se kao da se crveni tepih pretvorio u modnu pistu jer su njime prodefilirali supermodeli Bella Hadid, Doutzen Kroes i Lily Donaldson. No ništa nije moglo zasjeniti prave dive događaja, prekrasne Julianne Moore i Naomi WattsDok je Julianne odabrala crnu Givenchyjevu kreaciju, Naomi se odlučila za plahu Armani Prive haljinu. 

Večer glamura zasjenio je skandal kada je komičar Laurent Lafitte u otvorenom govoru redatelju Woodyju Allenu rekao: “Hvala vam što snimate toliko filmova u Europi iako nemate optužbu za silovanje i zabranu u SAD-u”. Dok se mali broj nazočnih na ovu paralelu s redateljem Romanom Polanskim nasmijao, većina je bila zgrožena.

>> Vandu Winter oduševila virtualna modna revija

Komentara 1

Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
16:27 13.05.2016.

Julianne Moore je definitivno najbolji komad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije