Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERES

Tri godine nakon nesreće počinje suđenje za smrt Šabana Šaulića

Šaban Šaulić
Foto: Facebook
1/5
13.01.2022.
u 20:40

- Vjerujemo u sud u Njemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i djeda Šabana, niti umanjiti tugu i bol koje osjećamo. Dvije obitelji su zavijene u crno i ostaju živjeti s tim do kraja - kazala je Šauilićeva udovica Gordana

Pune tri godine nakon tragične smrti kralja narodne glazbe Šabana Šaulića u teškoj prometnoj nesreći kod Bilefelda, cijeli slučaj dobit će sudski epilog. Kako pišu srpski mediji,  počište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin Alsin Levent zakazano je za 20. siječnja. Čitava obitelj Šaulić otići će na suđenje u Njemačku, koje je već sad pobudilo veliki interes javnosti, budući da je zatraženo puno akreditacija za praćenje ročišta. 

Ovo će biti prvi put da će se obitelj sresti licem u lice s čovjekom koji je usmrtio Šabana.

- Vjerujemo u sud u Njemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i djeda Šabana, niti umanjiti tugu i bol koje osjećamo. Dvije obitelji su zavijene u crno i ostaju živjeti s tim do kraja - kazala je Šauilićeva udovica Gordana za Kurir.

Podsjetimo, Šaban Šaulić izgubio je život u prometnoj nesreći 17. veljače 2019. u Njemačkoj, pri povratku s nastupa. Vozač mazde je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. Policija je istragom utvrdila kako je za nesreću kriv 34-godišnjak koji je svojom mazdom 6 udario u vozilo marke seat Ibiza i oba vozila su sasvim uništena, a popularni pjevač preminuo je u bolnici. Osim njega, u nesreći je stradao i njegov prijatelj MIrsad Kerić Godinu dana nakon nesreće objavljeno je i kako obitelj traži 300 tisuća eura odštete. 

VIDEO: Žiri Večernjakove ruže govori o nominacijama za ovogodišnju nagradu

 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tajg
21:24 13.01.2022.

Nole, Brena,Severina e baš je ovaj hvalio na ovom ne hrvatskom portalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije