Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni zajedno

Treća sreća? Poznata voditeljica nakon dva prekida ponovno u zagrljaju bivšeg

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.11.2018.
u 08:53

Voditeljica RTL-ove emisije 'Exkluziv' Ana Radišić u posljednjih desetak dana sve više vremena provodi uz pravnika Dragomira Budimira s kojim je prvi put prohodala 2015. godine.

Je li na pomolu i treće pomirenje voditeljice Ane Radišić i njezina partnera Dragomira Budimira? Sudeći prema fotografijama snimljenim u središtu Zagreba, čini se da jest.

Voditeljica Exkluziva posljednjih desetak dana sve više vremena provodi uz naočitog pravnika s kojim je prvi put prohodala 2015. godine, piše Story. 

Ana pomirenje nije htjela komentirati što i ne čudi jer je svoj ljubavni život oduvijek zagonetno čuvala.

– Sretna sam, zadovoljna i nasmijana, a ostale izjave ostavila bih za nas jer volim da je naše – naše – izjavila je Ana u travnju 2015. godine nakon što se prvi puta pojavila s Budimirom u javnosti i to na promociji knjige Andree Andrassy. 

Prvi prekid uslijedio je u ljeto 2016. godine, a nakon stanke, ljubavi su odlučili dati novu šansu. Krajem prošle godine ponovno su im se putevi razdvojili vjerojatno ne sluteći da će ih život ponovno spojiti godinu dana kasnije. Hoće li svojoj ljubavi dati treću šansu i hoće li to u ovom slučaju biti treća sreća, pokazat će vrijeme. Sreću na privatnom planu voditeljica sigurno neće moći dugo skrivati. 

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Ključne riječi

Komentara 12

KR
kruti2
09:53 07.11.2018.

fakat ne znam TKO je ta????

NO
nostradamus11
10:42 07.11.2018.

evo i moja susjeda ima momka..simpa decko..

TR
trabant7
09:50 07.11.2018.

Haha, sa konja na konja i opet ispočetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije