Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava

Tony objavio kako na legalan način odbiti cijepljenje

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/7
07.05.2020.
u 11:37

Tko hoće nek' se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi, izjavio je jučer pjevač.

Tony Cetinski u javljanju uživo na Facebooku pričao je o temi cijepljenja i iznio je jasno svoj stav o ovome i rekao kako je on protiv cijepljenja.

Tko hoće nek' se cijepi, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me netko cijepi. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo cijepiti pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu cijepite. Nema šanse! - poručio je Tony u javljanju uživo. Nešto kasnije na društvenim mrežama podijelio je i objavu koja je naslovljena: Kako na legalan način odbiti cijepljenje?

1/11

Navedena su tri koraka, a prvi je: nemoj na silu odbiti cjepivo. Budi inteligentan i prouči svoja prava. U drugom koraku piše: Pitaj doktora da li se u cjepivu nalazi MRC-5 ili WI-38, ćelije iz abortiranog fetusa, ako da imaš pravo odbiti. Te u trećem koraku piše: Također pitaj da li  postoji mogućnost 'jatrogenske reakcije' - nuspojave uzrokovane višestrukim spojevima ili lijekovima koji međusobno djeluju. Ako kaže da, a hoće ne moraš prihvatiti. Zapamti ti si ljudsko biće koje ima svoja prava, ne daj da ti ih oduzmu - piše na kraju ove objave. Gotovo svi njegovi pratitelji podržali su njegov način razmišljanja jer su i sami protiv cijepljenja i pohvalili su ga što o tome priča javno.

VIDEO: Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Komentara 4

DA
DADOOsquad
10:26 09.05.2020.

Slazem se s Tonijem, ako ste tak smeca od politike i medija da nas prisiljavate onda stvarno ne zasluzujete biti u svijetu tocnije u Hrv.

Avatar Vesna Scrollavezza Murvić
Vesna Scrollavezza Murvić
12:32 09.05.2020.

Pozivanjem za zakon možemo izbjeći "obvezno " cijepljenje . Pravo na prihvaćanje ili odbijanje pojedinoga dijagnostičkog, odnosno terapijskog postupka Članak 16. Pacijent ima pravo prihvatiti ili odbiti pojedini dijagnostički, odnosno terapijski postupak..

ZN
znam
07:57 08.05.2020.

Dr Paul Thomas je objavio knjigu Vaccine Friendly Plan ( za cijepljenje djece) u kojoj odredjena cjepiva uopce ne daje a neka odgodi do trece godine (posebno MMR). Puno manje problema i nuspojava. Podrzavam Tony-evo razmisljanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije