Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trosatni spektakl

Tony Cetinski zabavljat će publiku Dore u napetoj pauzi za glasanje

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/14
06.02.2023.
u 20:15

Voditelj projekta i urednik Dore 2023. godine Tomislav Štengl otkrio je da je dobru zabavu zadužen je 'rovinjski ptić' i svojedobni predstavnik hrvatski na Euroviziji s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva' dakako nenadmašni showman i nedvojbeno jedan od najvećih glasova ovih prostora Tony Cetinski.

U subotu 11. veljače u 20:15 sati u izravnom prijenosu na Prvom programu HTV-a i HR2 počet će ovogodišnji glazbeni događaj godine, Dora 2023. Trosatni spektakl Izbora hrvatske Pjesme za pjesmu Eurovizije održat će se na velebnoj sceni Dore u opatijskoj sportskoj dvorani 'Marino Cvetković'.

Dok se u Opatiji bruse posljednji detalji tog događaja, voditelj projekta i urednik Dore 2023. godine Tomislav Štengl otkrio je tko će nastupiti u zabavnom programu u napetoj pauzi tijekom glasanja publike i žirija. Naime, za dobru zabavu zadužen je 'rovinjski ptić' i svojedobni predstavnik hrvatski na Euroviziji s pjesmom 'Nek ti bude ljubav sva' dakako nenadmašni showman i nedvojbeno jedan od najvećih glasova ovih prostora Tony Cetinski, objavljeno je na stranicama HRT-a.

Inače, na Dori će nastupiti 18 izvođača koji ovih dana u Opatiji s mnogo 'leptirića u trbuhu' počinju uvježbavati svoje nastupe i koreografije te odrađuju prve tonske probe za svoj pokušaj osvajanja vize za put na Euroviziju. Pobjednik Dore iz 2020. godine, Damir Kedžo ponovno se prijavio s pjesmom 'Angels and Demons', mlada pjevačica i glumica Meri Andraković pjeva 'Bye, bye blonde', tu je i Martha May s pjesmom 'Distance', Tajana Belina nastupa s pjesmom 'Dom', Đana s 'Free falin'', Boris Štok pjeva 'Grijeh'. Za nastup u Liverpoolu bore se i Maja Grgić s pjesmom 'I still live',  Patricia Gasparini 'I will wait', Krešo i Kisele kiše pjevaju 'Kme kme', Eni Jurišić 'Kreni dalje', a The Splitters 'Lost and found'. Za pobjedu na Dori borit će se i Yogi s pjesmom 'Love at first sight', Let 3 i 'Mama Šč!', Detour i 'Master Blaster', Hana Mašić i 'Nesreća', Harmonija Disonance i 'Nevera', Barbara Munjas i 'Putem snova' te Top of the pops i Mario 5reković s 'Putovanjem'.

Dodajmo i kako će voditelji ovog glazbeno-vizualnog spektakla biti Duško Ćurlić, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca. I dok je Duško već i ranije iskusio čari vođenja Dore, Mario i Marko po prvi puta će se naći u ovoj ulozi i to nakon što su se ranije natjecali na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije. 

Podsjetimo, iako je prošle godine na Euroviziji pobijedio Kalush Orchestra, predstavnik Ukrajine, domaćin natjecanja je Engleska. Naime, Ukrajinci su zaključili da zbog situacije u zemlji ne mogu održati ovo natjecanje te domaćinstvo prepustili drugoplasiranoj državi, Velikoj Britaniji. Natjecanje će se odviti u Liverpoolu. Finalna večer zakazana je za 13. svibnja, a polufinalne za 9. i 11. svibnja. Hrvatski predstavnik svoje će mjesto u finalu pokušati izboriti u prvoj polufinalnoj večeri.

VIDEO Madonna zgrozila fanove izgledom na dodjeli 'Grammyja': Mora prestati s estetskim operacijama

 

Ključne riječi

Komentara 1

MK
MKinkognito60
08:11 07.02.2023.

Dr Cetinski, hoce li svojom medicinom liječiti na daljinu. Garantiram kako sigurno neću gledati prijenos sao radi Cetinskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije