Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela glazbenih nagrada

Tonči Huljić posvetio emotivan govor Massimu na MAC-u u Beogradu: 'Planirali smo zajedno biti ovdje'

Beograd: Petar Grašo i Tonči Huljić na snimanju Amig Showa
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/8
26.01.2023.
u 09:15

Tonči je prvu večer dodjele glazbenih nagrada vodio u društvu glumice i pjevačice Jelene Gavrilović, a tijekom ceremonije održao je i govor kojim se prisjetio nedavno preminulog kolege Massima Savića.

Iako su iza njega brojni glazbeni uspjesi, jedan od naših najpoznatijih skladatelja i glazbenika Tonči Huljić (61) sinoć se okušao u sasvim novoj ulozi. Prvi put u životu Huljić je postao voditelj i to velike glazbene manifestacije Music Awards Ceremony koja se 25. i 26. siječnja održava u beogradskoj Štark Areni. Tonči je prvu večer vodio u društvu glumice i pjevačice Jelene Gavrilović,  a tijekom ceremonije održao je i govor kojim se prisjetio nedavno preminulog kolege Massima Savića. 

– Svi oni koji su jednom bili na bini MAC-a postali su dio naše obitelji. Jedan takav bio je i Masimo Savić – kazao je Tonči Huljić na početku pa otkrio kakve je planove s Massimom imao za ovogodišnju dodjelu. 

– Prije samo mjesec, dva planirali smo ovdje biti zajedno tri dana, na MAC-u. Imao je svoje mjesto ovdje. Veselili smo se tome. Htjeli smo popiti čašu vina, da on naruči pivo, pa koliko traje! Izgleda da ćemo to napraviti na nekom drugom, boljem mjestu – dodao je Huljić pa svojim dirljivim riječima ganuo okupljene, ali i publiku pred televizijskim ekranima. 

U povodu prihvaćanja ove uloge voditelja, Tonči Huljić istaknuo je kako je ovim ostvario svoje dječačke snove. – S velikim zadovoljstvom prihvatio sam ulogu voditelja na MAC-u i na to gledam kao na neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Cijeli život se bavim glazbom, a sada je izgleda došlo vrijeme da se iskušam i u nečemu o čemu sam u djetinjstvu maštao – kazao je Huljić uoči otvaranja ceremonije.

Massimo, kojeg se Tonči prisjetio emotivnim govorom, preminuo je 23. prosinca prošle godine nakon kratke borbe s teškom bolesti. Na posljednji počinak ispraćen je 3. siječnja u na Gradskom groblju u Zadru, a među brojnim prijateljima i članovima obitelji od Massima su se posljednji put oprostili i članovi obitelji Huljić. 

– Treba biti veliki čovjek da bi bio veliki umjetnik. Njegov glas bio je jači od smrti. Pjesma mu je bila važnija od života. Hvala ti prijatelju, hvala ti, Masimo – zaključio je Huljić kojem je podršku u Štark Areni došla pružiti i supruga Vjekoslava Huljić, a na ceremoniji je zablistala i njihova kći Hana Huljić Grašo koja je stigla sa suprugom Petrom Grašom

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Iako ne govori često o privatnom životu, Tonči je uoči svog angažmana na MAC-u gostovao u srpskoj emisiji Premijera te je progovorio o nepoznatim detaljima iz života i odnosu sa suprugom Vjekoslavom, s kojom je 40 godina u braku.

– Poslije 40 godina nemaš o čemu pričati, a ne da se svađaš. Ali mi imamo slične afinitete. Eto, govorimo o tome da idemo u Provansu. Što ću ići u Rim, po trgovinama? Ne osjećam se dobro kao nepoznati turist. Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana – rekao je Tonči koji je otkrio i kako je u njihovu domu trenutno vrlo dinamično, ali i glasno. 

– Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od četiri sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtjevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je – kazao je Tonči. 

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Komentara 5

DA
damascus
09:40 26.01.2023.

Nema komentara jer je Huljić neinteresantan. Netelevizijski tip, zamoran izgledom i glasom, napadno naporan, onako usput reklamira i neke naočale i zarađuje na tome a gledajući te jadne reklame (koje neki naivac mora i platiti) a siguran sam da radiadi tih reklama nije prodan niti jedan par naočala. Pitam se čemu osobe posve neinteresantne imaju potrebu medijski se prezentirati. A ovo u Beogradu mu je još bolja fora, kada to ne može u RH. Jadnik. Bolje da i dalje skida s latinoameričkih ploča njihove hitove vrteči ploču unazad i tako "komponira", kao što svojedobno svjedočila pjevačica Magazina Ljilana Nikolovska.

DE
Demigodessnixie
10:34 26.01.2023.

Hahahahaha ode on u svoj glavni grad, prodaje se za potrebe srbijanske propagande koja opet sebe instalira za glavni grad "regije" poznate i kao "srpski svet"

DU
Deleted user
10:49 26.01.2023.

Pogledajte im face, sve je jasno, na čelu je stari pavijan ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije