Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške riječi

Tomčić objavila fotku koju je obradio Grubnić: 'Zlobni komentari ubiju svu ljepotu'

Foto: Instagram
1/9
25.11.2019.
u 16:28

Izgleda odlično u zlatnocrnoj haljini dužine do poda, dok joj se na licu ne vidi niti jedna bora. Fotka je zaradila nekoliko tisuća lajkova, a pratitelji su joj ostavili i brojne pozitivne kometare.

Članica žirija Supertalenta, Martina Tomčić na Instagramu je ponovno objavila fotografiju koju je uredio stilist Marko Grubnić.

Izgleda odlično u zlatnocrnoj haljini dužine do poda, dok joj se na licu ne vidi niti jedna bora. Fotka je zaradila nekoliko tisuća lajkova, a pratitelji su joj ostavili i brojne pozitivne kometare.

 

No, neki su se prisjetili komentara bake Nede iz Ljubuškog koja joj je rekla: "Martina, ćeri, ostarit ćeš i ti te su počeli stavljati #ostaritićešiti.

Jedna je pratiteljica isto tako imala teške riječi: "Zlobni komentari i bezosjećajnost ubiju svu ljepotu jednog bića!" stajalo je u komentaru.

Podsjetimo, Marko često objavljuje fotke koje provlači kroz razne filtere i aplikacije kako bi na njima izgledao savršeno, zato su ga mnogi prozvali 'kraljem photoshopa'.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:34 25.11.2019.

Da joj ćaća nije bio predsjednik Sabora, nitko nikad za nju ne bi čuo.

GR
gragakarlovac
16:52 25.11.2019.

umisljena baba koja je zaboravila da zivi na balkanuuuuu

Avatar Untouchable
Untouchable
18:16 25.11.2019.

Muuuuuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije