Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBALA JE USKORO PROSLAVITI 100. ROĐENDAN

Preminula je legendarna glumica Betty White

SBM / PictureLux
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.12.2021.
u 20:20

Karijera White seže još iz 1939. godine, što ju čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom na svijetu

Poznata glumica Betty White preminula je u dobi od 99 godina, tvrdi TMZ.

Preminula je ovoga petka, a ubrzo je trebala proslaviti svoj stoti rođendan. 

Karijera White seže još iz 1939. godine, što ju čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom na svijetu. 

Najpoznatija je po svojoj glavnoj ulozi u seriji 'Zlatne djevojke' koja se prikazivala od 1985. do 1992. godine. 

Prošlog je tjedna White pozvala sve na svoj stoti rođendan koji se trebao održati idući mjesec, točnije sve one koji kupe kartu za kino predstavu. 

Obožavatelji legende Betty trebali su proslaviti njen stoti rođendan, dijeleći s glumicom neke od najsmiješnijih trenutaka u njezinoj karijeri, ovaj put na velikom platnu. 

- Betty White poziva vas na proslavu svojega stotog rođendana. Na partyju za ljubimicu Amerike bit će i njezini brojni prijatelji, među kojima su Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin Manuel-Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, Valerie Bertinelli, James Corden, Wendy Malick i Jennifer Love Hewitt. Uživat ćete u najduhovitijim trenucima iz "Zlatnih djevojaka", "Ludnice u Clevelandu", filma "Prijedlog", "The Mary Tyler Moore Showa" i onima iz izgubljene epizode Bettyne prve serije. Usto će vam Betty otkriti mnoštvo detalja o svojemu nevjerojatnom životu i karijeri'', pisalo je u sinopsisu dokumentarca Betty White: 100 Years Young - A Birthday Celebration. 

Film su režirali i producirali Steve Boettcher i Mike Trinklein, a u njemu će biti riječi o Bettynoj karijeri i događajima iza kulisa, uključujući njezin odnos s uredskim osobljem, kao i o njezinim postignućima i naporima na zaštiti životinja.

U nedavnom intervjuu novinarki Katie Couric je rekla: "Nemojte sve fokusirati na sebe jer se to prilično brzo istroši, a uistinu nije teško pronaći stvari koje vas zanimaju. Uživajte u njima. Prepustite im se. Hm, jedino bi, s obzirom na aktualne okolnosti i pandemiju, možda bilo dobro nositi masku dok se prepuštate."

Osim glavne uloge u 'Zlatnim djevojkama', White je svoju karijeru obilježila ulogama u sitcomima 'The Mary Tyler Moore Show', 'That '70s Show' te 'Boston Legal', a dala je svoj glas i u animiranom filmu 'Priča o igračama 4'. Glumila je i u hororu 'Lake Placid' iz 1999.

>> VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 6

SA
Samuraj
23:20 31.12.2021.

Sućut obitelji.

Avatar mikioni
mikioni
12:01 02.01.2022.

RIP legendo.

AN
Anezka
01:06 01.01.2022.

Bila je baš super, i u onoj seriji skoro pa i najdraži lik... Svaka joj čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije