Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tara Rosandić:

Tko kihne na setu, nakon snimanja plaća - pivo!

Foto: RTL
1/8
23.03.2020.
u 06:30

Nakon odgojiteljice Sonje Lončar, Tara je uskočila u ulogu sestre glavne junakinje, požrtvovne majke i supruge Ane. Serija prati suživot dviju obitelji u kojem, kako to obično biva, nesuglasica i nelagodnih situacija koje završavaju smijehom ne nedostaje.

U novoj humorističnoj seriji ‘Blago nama’ koja uskoro kreće s emitiranjem na RTL-u ulogu je ostvarila i mlada zagrebačka glumica Tara Rosandić. Taru mnogi još pamte po glavnoj ulozi u popularnoj seriji Nove TV ‘Čista ljubav’. Nakon odgojiteljice Sonje Lončar, Tara je uskočila u ulogu sestre glavne junakinje, požrtvovne majke i supruge Ane. Serija prati suživot dviju obitelji u kojem, kako to obično biva, nesuglasica i nelagodnih situacija koje završavaju smijehom ne nedostaje.

Ana je udana za Borisa (kojeg tumači Filip Križan) i s njim ima jednogodišnjeg sinčića Ivana (Petar Jurić) zbog kojeg im snimanja prolaze u još boljem raspoloženju. – Ma on je zapravo najveći gazda na ovom setu! Svi ga obožavaju. Filip i ja, kao njegovi roditelji, pokušavamo se što više glupirati i zezati ga kako bi stalno bio nasmijan – kaže Tara i dodaje da je maleni Petar pravi profesionalac pa scene s njim ne ponavljaju mnogo puta. S likom koji tumači, priznaje, ima određenih sličnosti.

1/8

– Ana je precizna, malo zakočena oko pokazivanja svojih emocija na prvu loptu i voli da je sve kako treba. Ja sam Djevica u podznaku – smije se Tara koja ne krije oduševljenje atmosferom koja vlada na setu. Serija je okupila najbolja glumačka imena u regiji, među kojima su Enis Bešlagić, Zlatan Zuhrić Zuhra i Hristina Popović. – Svi smo stalno skupa, pravi pravcati melting pot! Poticajna je atmosfera, sad smo se navikli na novu situaciju i počinjemo se komodati – ističe Tara koju ne brine situacija koja proteklih dana vlada u svijetu, ali i Hrvatskoj zbog straha od koronavirusa.

– Zezamo se da tko kihne za vrijeme snimanja, plaća Coronu. Radna je atmosfera i imamo međusobno povjerenje da ne bismo dovodili jedni druge u opasnost, ako se za to ne pokaže opravdanja sumnja – ističe Tara * iza koje već nekoliko uloga u domaćim serijama, a jednu od njih ostvarila je i u RTL-ovoj seriji ‘Pogrešan čovjek’ u kojoj je glumila medicinsku sestru Tinu. Zbog snimanja je neko vrijeme boravila u Beogradu, a to joj je iskustvo ostao u jako dobrom sjećanju. – Bilo je to jedno od najugodnijih snimanja, imala sam prilično malo obaveza i divne uvjete. Kako imam rodbinu u Pančevu, boravak u Beogradu bio je i rijetka prilika da se češće opušteno vidimo, što je krasno – govori nam mlada glumica kojoj je gluma očito bila zapisana u genetskom kodu. Tara je, naime, nećakinja legendarnog glumca Zlatka Viteza. – Zlatko je bio uz mene, otkako sam oprala svaku stolicu u kazalištu do trena kada sam u istom kazalištu glumila. Prilično specifičan put – kaže Rosandić koja je jedna od rijetkih glumica koja svoj privatan život uporno čuva dalje od očiju javnosti. – Uznemiruju me oni koji misle da zbog svog posla moram izlagati svoju intimu. Znam zašto vodim svoj život ovako kako ga vodim – naglašava Tara.    

* Intervju je rađen prije nego što je RTL Hrvatska donio odluku o privremenoj obustavi proizvodnje zabavnog i dramskog programa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije