Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u problemu

Tanja iz 'Ljubav je na selu' ogorčena: 'Sve ću prijaviti policiji jer predugo trpim sr***'

Foto: Screenshot
1/7
17.03.2020.
u 09:34

Tanju Šustić gledatelji su upoznali u internacionalnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a nakon toga nekoliko tjedana provela je i u srpskom reality showu 'Parovi'. Nakon što je izašla iz showa vratila se svom poslu u kozmetičkom salonu.

Bivša natjecateljica showa 'Ljubav je na selu' Tanja Šustić našla se u nimalo ugodnoj situaciji. Naime, 21-godišnja Tanja požalila se kako je nepoznati muškarac zove i šalje poruke kojima je maltretira i vrijeđa.

- Zove, maltretira i vrijeđa. Broj je našao na Instagramu s obzirom da sam zbog klijentica koje se naručuju na tretmane lica stavila privatan broj. Tako da njegove klevete ne vrijede. Samo policija od sad jer predugo trpim sr*** - napisala je Tanja na Instagramu.

1/7

- Naravno da ću ovo objaviti javno i naravno da ću se ljutiti na ovakve stvari jer imam pravo boriti se za sebe. Ne dam na sebe! Oni neka prijete i zovu nekoga drugoga u 22 sata navečer. Prvi me diraju i onda se još ljute, baš ih žalim. Laku noć junaci iza telefona - dodala je Šustić koju su gledatelji upoznali u internacionalnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', ali i u glazbenom showu 'Zvijezde - ljetni hit', a nakon toga nekoliko tjedana provela je i u srpskom reality showu 'Parovi'. Nakon što je izašla iz showa vratila se svom poslu u kozmetičkom salonu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ljudima je dosadno u životu, ali morate shvatiti da ja nikad nikoga ne diram prva. Nikad apsolutno! A kamoli ne zovem ljude u 22 sata navečer i ne maltretiram ih, pogotovo ne ljude koje ne poznajem - zaključila je Tanja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 1

GU
Gumbar136
14:34 17.03.2020.

pokaj si došla mulja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije