Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za skrbništvo

Teške optužbe! Glumica bivšeg partnera optužila za incest

Foto: PA/Pixsell
1/5
19.11.2019.
u 20:36

Halle Berry je pred sudom rekla kako je bila žrtva psihičkog zlostavljanja od strane Gabriela koji joj je često govorio da je neugledna. Tvrdila je glumica i kako je maneken bio često depresivan, ali nije htio potražiti psihološku pomoć.

Prije osam godina padale su teške riječi između glumice Halle Berry i Gabriela Aubryja dok se na sudu vodila parnica o skrbništvu nad njihovom kćeri Nahlom.

Otkrilo se to tek sada kada je Radar Online objavio sudske dokumente u kojima se nalaze teške optužbe koje je Halle iznijela na račun svog  bivšeg zaručnika. Veza između glumice i manekena rodila se 2005. godine dok su snimali reklamu za Versace, a tri godine kasnije dobili su kći Nahlu. 

Nakon pet godina ljubav ovog para je pukla i počela je borba za skrbništvo i glumica je odlučila ne birati sredstva u ovoj borbi i pred sudom je  iznijela poprilično mračne podatke o svom bivšem partneru. Halle je pred sudom rekla kako je bila žrtva psihičkog zlostavljanja od strane Gabriela koji joj je često govorio da je neugledna. Tvrdila je glumica i kako je maneken bio često depresivan, ali nije htio potražiti psihološku pomoć.

- Nakon prvih šest mjeseci veze, naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta u godinu dana - ispričala je i detalje o njihovom seksualnom životu.  Kada ni to nije bilo dovoljno da sud uvjeri kako je njihovoj kćeri mjesto isključivo uz majku, Halle je odlučila zadati završni udarac. Izjavila je  kako je Gabriel u mladosti imao ljubavnu vezu s jednim članom svoje obitelji, ali nije htjela otkriti o kome je riječ.

Ta zabranjena ljubav trajala je nekoliko godina i prema riječima glumice ostavila je trajne posljedice kod Gabriela. Više od četiri godine par se sukobio na sudu i na kraju im je dodijeljeno zajedničko skrbništvo i glumica je bivšem partneru morala isplaćivati 16 tisuća dolara alimentacije na mjesečnoj bazi. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nisam..robot
nisam..robot
21:05 19.11.2019.

links/che99/kommandante zar ti to ne lici na tvoju situaciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije