Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity rat

Taylor Swift najavila novi album, ali i rat Kanyeu Westu i Kim Kardashian

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.08.2017.
u 14:50

Pjevačica se uvrijedila kada ju je West spomenuo u svojoj pjesmi Famous i tvrdila je da mu nije dala odobrenje da je spominje. Bio je to početak velike svađe nekada bliskih prijatelja

Pjevačica Taylor Swift obožavatelje je najprije ovaj tjedan šokirala svojim povlačenjem s društvenih mreža, a onda ih je sve iznenadila 
povratkom na Instagram i Facebook gdje je najavila izlazak novog albuma pjesmom "Look What You Made Me Do". 

Naime, u toj pjesmi mnogi su prepoznali nastavak njenog obračuna s Kanyeom Westom i njegovom suprugom Kim Kardashian
Naime, Kanye i Taylor posvađali su se prošle godine kada je reper pjevačicu spomenuo u pjesmi "Famous" i posvetio joj stihove u kojima kaže: proslavio sam tu kuju.

 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Taylor je tvrdila da nije dala Kanyeu odobrenje da je spominje u pjesmi, a on i Kim tvrdili su suprotno i u toj svađi Kim je Taylor nazvala zmijom. Upravo zmija krasi najavu za novu album Taylor Swift i obožavatelji su sigurni da je ovo početak Taylorine osvete. 

Komentara 1

U1
ursus_1212
17:20 25.08.2017.

Pjesme su joj bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije