Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretne vijesti

Kim Kardashian liječnici su zabranili treću trudnoću, ali ona nije odustala

kim i kanye
Foto: Pixsell
1/3
27.07.2017.
u 12:40

Kako prenosi Hollywood Reporter Kim i Kanye početkom 2018. godine dobit će treće dijete i to zahvaljujući surogat mami koja je trudna tri mjeseca i kojoj će reper i starleta za to platiti 38 600 eura.

Nakon dvije komplicirane trudnoće liječnici su Kim Kardashian upozorili da bi treća trudnoća mogla biti rizična.

  

Reality zvijezda i njen suprug reper Kanye West silno su željeli treće dijete i odlučili su pronaći surogat majku kako se Kim trećom trudnoćom ne bi izložila novim komplikacijama. Ovaj tjedan, prenosi Hollywood Reporter stigla im je sretna vijest da je  surogat mama trudna tri mjeseca i da će prinova na svijet stići početkom 2018. godine.

Žena iz San Diega od Kim i Kanyea će dobiti 38 600 eura i to tako da će joj kroz deset mjeseci isplaćivati taj iznos u ratama. Ako ova trudnoća bude višeplodna onda se dogovoreni iznos uvećava za 4300 eura. Ni Kim ni Kanye nisu medijima službeno potvrdili informaciju da će im surogat majka roditi treće dijete.

Komentara 1

LI
liliZG
12:55 27.07.2017.

opet idiotski naslov koju sugerira da se Kim unatoč zabrani liječnika odlučila za treću trudnoću,... a ne da je unajmila surogat majku... što je isto pitanje i sve je neprovjereno -uostalom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije