Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAYLOR SWIFT

Pop zvijezda kupila kuću trudnoj obožavateljici koja je ostala bez svega

Foto: Reuters
1/5
05.01.2018.
u 13:23

- Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu - rekla joj je Taylor u garderobi, a Stephanie jednostavno nije mogla vjerovati.

Pop zvijezda Taylor Swift napravila je potez vrijedan divljenja kada je obožavateljici Stephanie odlučila kupiti kuću. Stephanie je u osmom mjesecu trudnoće, nedavno je ostala bez doma, a u isto vrijeme njen je partner izgubio posao. Sretnu vijest Stephanie je doznala u backstageu akon koncerta njene omiljene pjevačice u Manchesteru. Sretnu je vijest objavila na aplikaciji The Swift, koju je lani pokrenula upravo Taylor Swift.

- Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam osam mjeseci svoje trudnoće beskućnica. Ukratko, u našem je stanu zabranjen boravak zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga i izgubili smo sve - napisala je Stephanie čija je majka kontaktirala Taylor i zamolila je za pomoć, No, nitko se nije nadao da će pjevačica svojoj obožavateljici kupiti kuću.

 

- Odlučila sam ti pomoći kupiti kuću i sve potrebno za dolazak tvoje djevojčice. Želim da uživaš u svakom trenutku provedenom s njom i da ne moraš brinuti o svemu - rekla joj je Taylor u garderobi, a Stephanie jednostavno nije mogla vjerovati.

- Pružila mi je ruku i podigla me s tla. Baš kao što je činila proteklih 12 godina. Volim je zauvijek - rekla je potresena Stephanie.

Ovo nije prvi put da Swift pomaže svojim obožavateljima. Već godinama svojim najvećim fanovima šalje čestitke za Božić, nekima je plaćala stipendije za školovanje, a pomagala je i u troškovima bolničkog liječenja.

1/7

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
16:35 06.01.2018.

Neka je vise ovakovih bozjih Ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije