Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala vitku figuru

Tatjana Dragović podijelila bajkovitu fotografiju iz Grčke, komentari ne prestaju: 'Spektakl'

Tatjana Dragović
Foto: Instagram screenshot
1/15
02.08.2022.
u 08:00

Tatjana je još jednom pokazala sjajnu liniju u zalenom bikiniju koji je kombinirala s pareom u istoj nijansi, a ova bajkovita fotografija na kojoj se vidi zalazak sunca oduševila je njezine pratitelje koji su joj ubrzo uputili brojne komplimente.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (44) ne prestaje oduševljavati fotografijama s grčkog otoka Mykonosa gdje trenutno boravi sa svojim partnerom, modelom i glazbenikom Vlahom Arbulićem (32).

Tatjana je još jednom pokazala sjajnu liniju u zalenom bikiniju koji je kombinirala s pareom u istoj nijansi, a ova bajkovita fotografija na kojoj se vidi zalazak sunca oduševila je njezine pratitelje koji su joj ubrzo uputili brojne komplimente.

''Super fotka'', ''Wow'', ''Spektakl'', ''Naj'', ''Predivno'', ''Divno'', ''Predivna ženo'', ''Vrh vrhova'', ''Lijepo'', ''Koje boje'', ''Prelijepa Tatjana'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Vlaho i Tatjana nedavno su proslavili devetu godišnjicu veze. Ovim povodom Tatjana je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu. Par na fotografiji nosi kacige te Tatjana sjedi iza Vlahe te su oboje odlično raspoloženi. U opisu je Tatjana kratko istaknula da slave godišnjicu, a potom dodala emotikon koji plazi jezik. U komentarima su im pratitelji uputili komplimente. "Divni", poručila im je pjevačica Jelena Rozga, a mnogi su uputili čestitke. "Zar je već toliko prošli", dodali su, kao i brojne emotikone srca.

U jednom intervju koji je dala za portal Cover Style Tatjana je pričala o svojim beauty ritualima i dotakla se i teme kozmetičkih tretmana i zahvata i otkrila svima što je isprobala od toga i što joj se pokazalo najboljim u očuvanju mladolike kože. 

- Isprobala sam vitaminske koktele i tretmane krvnom plazmom. Zaključila sam da pravilnom njegom, ali naravno onom koja uključuje aktivne sastojke kao sto su vitamin C, retinol te kiseline mogu postići jednaki učinak. Ono u što smatram da se isplati investirati su tretmani zatezanja kože lica Hifu aparatom na koje odlazim kod svoje dermatologice dr. Nevia Delale. - rekla je tada Dragović.  

Dodajmo da je bivša manekenka majka troje djece: kći Amber Marije (19) i sina Emanuela (14) koje je dobila u braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem i kćeri Luce (7) koju ima s Vlahom.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MagiMgMg123
08:22 02.08.2022.

Lijepa bila i ostala… njegovana. Ali standardna plastika u licu i vidljivi umeci na guzi na ovoj slici joj nisu trebali…

TU
TutoBruto
13:13 02.08.2022.

Koje su to vucibatine i nis koristi. Zena zivi na onome sto joj je Goran ostavio. Toliko plitka kakva I je predstavila je priliku dobro proracunatome niskoristi I vucibatini Vlahi. Lik joj napravio bebu da se osigura i uvalio u stan koji joj je Goran dao. Lik Zivi na parama Gorana i isfurava svoj nerad. Sta taj covjek radi po cijele dane? Lik ide po vise puta dnevno u teretane ratlicite po gradu Zagrebu, Orlando vise loakcija po dva puta dnevno.I kao brije da je famous. Lik cim zine kakav glas ima covjek bi rekao da se nagutao helija. Covjece od nje se ipak ocekivalo da nadje pravog muskarca a sta je jadna nasla? Lika sa piskutavim glasom koji zivi na njezinom novcaniku koji joj je dao Goran i naslikava se po cijele dane pokusavajuci se pokazati kao da je extra a zapravo je ispod Basic. Da si musko sam bi zaradio pare, da si musko, ne bi drugi miskarac dosao na rodjenje tvog djeteta, da si musko napravio bi si dom. vlaho dragi klasican si primjer gay prikrivenog lika koji zbog patrijarharne sredine je morao napraviti djete. A Goran ti je dosao na rodjenje djeteta, pa da gadno se pobuniti jer ce Goran svezat kesu. Ona jadna htjela je emocije koje joj goran nije dao pa to nasla sva ocajna u pederku koji nanjusio pare I egzistenciju. Jebo bas on i ona prestanite nas tlaciti sa takvim prispodobama. Toliko uspjesnih zena I muskaraca a vi o njima. To oni vama placaju jel?ili ste vi svi isti krug limitiranih ljudi?

SZ
SZ123
08:09 02.08.2022.

A di su sada udruge za dostojanstvo žena koje su protiv objektivizacije ženskog tijela....ili je to kad žena to radi OK, ali kad muško ima neku aluziju onda je to fuj, fuj ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije