Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni roditelji

Tarik i Lejla Filipović dirljivom porukom čestitali 18. rođendan Lejlinom sinu

Foto: Instagram
1/8
28.06.2021.
u 17:00

'Najsretniji 18-i rođendan sine moj. Sretan ulazak u svijet odraslih i neka te sreća prati na putevim života a mama je uvijek tu za tebe kao najveća podrška,ljubav i oslonac', napisala je Lejla na svom profilu uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom.

Na jučerašnji je dan Dino, sin nekadašnje Miss Hrvatske Lejle Filipović, postao punoljetan. Koliko su ponosni na njega, par Lejla i Tarik Filipović pokazali su svojim dirljivim objavama na društevnim mrežama. 

'Najsretniji 18-i rođendan sine moj. Sretan ulazak u svijet odraslih i neka te sreća prati na putevim života a mama je uvijek tu za tebe kao najveća podrška,ljubav i oslonac', napisala je Lejla na svom profilu uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom.

Foto: Instagram

 

Nekoliko sati ranije i Tarik je Dini posvetio emotivnu poruku. 'Dječak koji me grli ušao je u moj život sa nepune tri godine…Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18-i rođendan…'sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo ali ne i “zima pokri brijeg”…Vani sunce topi asfalt a meni se topi srce od miline,duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi…Visinom je već nadmašio mojih 190 a ja želim da me nadmaši na svim poljima…danas dječak posta čovjek ali…dječače moj,budi uvijek zaigrani dječak,lakše je i ljepše…Sretan rođendan ljubavi tatina jer lako je postati otac,treba puno više da bi bio tata…', objavio je Tarik na svom Instagram profilu. 

Ovo nije prvi put da Tarik pokazuje koliko se dobro slaže s Lejlinim sinom iz braka s Dadom Majolijem. 'Shvativši da je s Lejlom to to, i da ih je imala petero, bilo bi teže, ali ne bih odustao od nje', izjavio je Tarik jednom prilikom te dodao kako se dobro snašao u ulozi oca. 

Inače, ljubavna priča voditelja i bivše miss započela je 2006. godine nedugo nakon što se Lejla rastala od Dade Majolija. Prvi put kada su zajedno viđeni na koncertu Halida Bešlića Lejla je izjavila kako su oni samo prijatelji. To se pokazalo netočnim na dodjeli Večernjakove ruže 2007. godine kada je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za Tv osobu. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije