Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije tajna

Tara Thaller nakon razvoda otkriva kako se zaljubila u partnera iz 'Plesa sa zvijezdama'

Foto: Nova TV
1/12
30.08.2023.
u 18:20

Početkom lipnja bosanskohercegovački glazbenik Faris Pinjo ekskluzivnom nam je potvrdio da je njegov brak s Tarom nakon godinu i pol dana došao kraju

Nakon što su se glumica Tara Thaller i glazbenik Faris Pinjo rastali pojavila su se nagađanja o tome kako je glumica pronašla novu ljubav te da se zaljubila u svog plesnog partnera Matea Cvenića s kojim se natjecala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama". Ova nagađanja 25-godišnja glumica je sada potvrdila te otkrila kako 28-godišnji Mateo nije bio uzrok kraha njezinog braka s Farisom. 

- U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više - ispričala je Tara u razgovoru za Gloriju

Početkom lipnja bosanskohercegovački glazbenik Faris Pinjo ekskluzivnom nam je potvrdio da je njegov brak s Tarom nakon godinu i pol dana došao kraju. 

VEZANI ČLANCI

 - Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem – iskreno nam je tada rekao mladi glazbenik koji je još 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu ''X Factor Adria'', a mentor mu je bio Tonči Huljić koji ga je svrstao u grupu 9 Control.

Pinjo je tada s bendom došao do superfinala natjecanja, a sada se odlučio posvetiti autorskom radu i vlastitim skladbama. Iako su kratko bili u braku, jedno su drugome bili i podrška u svim projektima, a mnogima je zapelo za oko kako je tijekom showa "Ples sa zvijezdama", Faris bodrio Taru iz publike.

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio je Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

Komentara 14

Avatar Make my day
Make my day
18:38 30.08.2023.

Nisam siguran da je Tara u njegovom platnom razredu

PA
pavlov
18:53 30.08.2023.

Mala plavušica klikne svakom (tj da nešto) tko se malo više potrudi.... Dobio je možda nešto i mali Dino J., ali zbog dugogodišnje ne smije o tome baš.... A bolan Faris je bar valjda dobio Hrvatske tj. EU papire....

DA
damascus
18:41 30.08.2023.

Kako se zove za guskica, Tara Thaller? Dajte, pravo ime i prezime i dosta s tim bjelosvjetskim pre.eravanjima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije