Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brz prekid

Tamara Ecclestone vratila Omaru bentley koji joj je darovao

'tamara_nnn_sce_220712'
''
22.07.2012.
u 20:20

Kći Bernija Ecclestonea zadržati će vilu vrijednu 410 milijuna kuna te ferrari i lamborghini

Kći vlasnika Formule 1 teško se oporavlja od prekida s Omarom Khyamijem (38). Kako bi ga preboljela, preselila se sestri Petri. Tamara Ecclestone (28) i bivši dečko podijelili su imovinu. Tamara će zadržati vilu sa 55 soba vrijednu 410 milijuna kuna, ferarri 599 vrijedan dva milijuna i lamborghini aventador od 1,8 milijuna koji mu je kupila za rođendan.

Omaru je vratila bentley koji joj je darovao za Božić, a dopustila mu da zadrži range rover te nakit vrijedan 1,3 milijuna kuna.

Shrvana Tamara otkrila je da se s brokerom nije seksala godinu dana. Za to je, kaže, okrivljavala sebe. Bila je uvjerena da je debela i neprivlačna. Zbog toga je mahnito vježbala kako bi smršavjela. Iako broker tvrdi da je sporni pornić zbog kojeg ga je bogatašica ostavila snimio prije nego ju je upoznao, Tamara misli da laže. Kaže kako Omar na snimci, na kojoj se seksa s nepoznatom djevojkom, nosi narukvicu koju mu je ona darovala. U vezi su bili dvije godine.

Ključne riječi

Komentara 4

M3
Miške 3
09:47 23.07.2012.

Bravo Tamara. Operušala si Omara, kao mama tatu. I onda ,tko bi radio u tvornici,mučio se s maturom i faksom ,kad može sve ovako lako i brzo uz malo opuštanja na kralježnici.

VE
velika
10:10 23.07.2012.

zašto bi ona morala operušati Omara... Miško....Omar se priženio ...! shvati Omar je kao i muž male Petrice...lovac na blago

ZJ
Zjako
13:35 23.07.2012.

ajde sad napišite dali da je žalimo ili se samo hvalite, vidim da je težak život pred majstoricom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije