Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udana voditeljica

Tajno vjenčanje Anje Alavanje i Željka Romca na Mauricijusu

'20.10.2010., Zagreb - Anja Alavanja u vjencanici.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
Foto: 'Petar Glebov/PIXSELL'
1/3
19.05.2011.
u 07:32

Voditeljica i urednica na televiziji CMC udala se u tajnosti na egzotičnoj destinaciji za 15 godina starijeg agronoma i glazbenika s kojim je u vezi godinu i pol, piše Gloria.

Još nedavno govorila je o tome da ne planira brak, no prošle nedjelje voditeljica i urednica na televiziji CMC Anja Alavanja vratila se s putovanja kao udana žena. Naime, 28-godišnja Zagrepčanka i njezin 15 godina stariji dečko Željko Romac vjenčali su se u tajnosti na Mauricijusu, doznaje Gloria.

Njihov ulazak u bračnu luku iznenadio je mnoge. Vjenčanje u tajnosti i daleko od znatiželjnika bila je njihova želja, objasnila je plavokosa voditeljica, ne želeći otkrivati detalje.

 – Priželjkujem skladan brak kakav imaju moji roditelji. Obožavam djecu, a trenutačno sam zaokupljena dvomjesečnom nećakinjom Evom – rekla je voditeljica pred kojom je, uz ostale poslovne obveze, i vođenje CMC festivala koji se u lipnju održava u Vodicama.

Komentara 29

OB
-obrisani-
13:24 19.05.2011.

admin zakaj si izbrisao tekst-kaj se u hrvatskoj ne zene \"mlade\" u drugom stanju- ja sam do sada bio na 8 vjencanja u hrvatskoj i sve su bile trudne, ili je zabranjeno pisat da se zene oplodjene ili trudne?????????????????

RI
Ringo
09:14 19.05.2011.

Čestitam. Anja mi je najsimpatičnija voditeljica.

TM
trade_mark
14:39 20.05.2011.

šta naš narod svašta trpi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije