Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

Svjetski zvuk u novom singlu glazbeno-ljubavnog para D'Knock & Jay

D'Knock & Jay
Foto: Promo
1/9
12.06.2018.
u 14:28

Nakon prvog singla "Jedan dan", koji je nastao spontano na jednom od njihovih putovanja, D'Knock i Jay nisu se nadali takvom uspjehu pjesme, što ih je ponukalo da nastave dalje sa svojim glazbenim radom prenoseći ono što ih je spojilo, a to je ljubav prema glazbi.

Darko Juranović D'Knock, nekadašnji član prve postave ET-ja, glazbeni producent koji je surađivao s renomiranim imenima hrvatske i inozemne glazbene scene, sa svojom zaručnicom Jelenom Majić Jay predstavlja drugi zajednički singl "Ljubav najbolje zna". Jelena je na glazbenoj sceni prisutna dugi niz godina kao bivši prateći vokal brojnih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda.

Nakon prvog singla "Jedan dan", koji je nastao spontano na jednom od njihovih putovanja, D'Knock i Jay nisu se nadali takvom uspjehu pjesme, što ih je ponukalo da nastave dalje sa svojim glazbenim radom prenoseći ono što ih je spojilo, a to je ljubav prema glazbi. Ne kriju da su ih reakcije ljudi potaknule da brojne beatove, melodije i vokalne dionice koje su napravili tijekom godina izvuku iz ladice i jednog dana zaokruže priču u obliku albuma.

Pjesma "Ljubav najbolje zna" logičan je nastavak njihovog prvog singla "Jedan dan" i ova službena verzija, koja dolazi s video spotom, stilski se naslanja na prvobitni singl. Radi se o čvrstom hip hop beatu u kombinaciji s live instrumentima, pop/r'n'b pjevanjem i D'Knockovom rep dionicom, no u pripremi je još jedna verzija novog singla, koja će biti iznenađenje.

Glazbu i tekst potpisuju D'Knock & Jay, za aranžman i produkciju je zadužen D'Knock, a na pjesmi se pojavljuju i gostujući glazbenici i suradnici: Tihomir Preradović (akustične i električne gitare), Ivica Premelč (saksofon) te Robert Vrbančić (bas gitara).

Na video spotu se pojavljuju atraktivne scene s njihovih putovanja i rada u studiju Skansi. Režiju i video montažu potpisuju Jelena Majić i D'Knock (JMJ Factory), dok je za kolor korekciju bio zadužen Igor Ivanović.

U međuvremenu D'Knock je pokrenuo vlastitu produkcijsku kuću i glazbeni label D'Knock Production, koji ima za cilj, osim njihovog projekta D'Knock & Jay, stvarati i plasirati i druge pop, r'n'b, hip hop i soul projekte na nivou svjetskih standarda, a na svojim društvenim mrežama je izjavio: "Treba ulagati u nešto novo, mijenjati horizonte, imati više hrabrosti i lucidnosti, a ne vrtjeti se stalno u krug."

D'Knock & Jay
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije