Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodno društvo

D'Knock i DJ Fresh Jay u Londonu gosti Simple Mindsa i Andyja Wrighta

Foto: Privatni album
1/6
10.06.2017.
u 12:55

Boravak D'Knocka i DJ Fresh Jayja u Londonu bio je povod za sastanak s renomiranim ljudima iz britanske glazbene industrije te su bili vip gosti na spektakularnom koncertu Simple Mindsa u Theatre Royal Drury Lane

Članovi hrvatskog producentskog tima PlayOne Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay, zajedno sa svojim bliskim suradnicima, ovih dana  borave u Londonu, i to kao gosti svjetski poznatog producenta i dobitnika Grammyja Andyja Wrighta.

Osim što su spojili ugodno s korisnim,  PlayOneov dolazak bio je povod za sastanak s renomiranim ljudima iz britanske glazbene industrije te su bili vip gosti na spektakularnom koncertu Simple Mindsa u Theatre Royal Drury Lane. D'Knock je svoje dojmove objavio na društvenim mrežama: "Kad surađuješ s legendarnim Simple Mindsima, a oni nakon obavljenog posla pozovu cijeli PlayOne tim na svoj koncert u London... sa statusom VIP gostiju! Bilo je fenomenalno, nezaboravno i posebno emotivno..." 

Kako kažu, posebno je dojmljiv bio trenutak kad je frontman legendarne grupe, Jimm Kerr, sišao među publiku, grlio ih i pjevao, 
pokazujući tako svoj revolt prema terorističkom napadu koji je zadesio građane Londona noć prije njihovog koncerta.  Naredni dani u Londonu su predviđeni za rad u studiju s Andyjem Wrightom i Simple Mindsima, s obzirom na to da hrvatski producenti već duže vrijeme rade na novim verzijama njihovih najvećih hitova te na nekim novim pjesmama.

Kako je Andy Wright, zajedno s D'Knockom i Zvonimirom Dusperom, nedavno završio album za britanskog glumca i pjevača Ryana Molloya, ovaj odlazak u London je predviđen za dogovor oko izdavanja albuma i priprema za Ryanovu turneju. Dusper, kao treći član PlayOne tima, ovaj put je bio spriječen pridružiti im se u  Londonu, kao i njihova izvršna producentica Petra Crnetić. Novost je da je PlayOne započeo  suradnju i s američkom pjevačicom Nell Bryden, čiji je zadnji singl "Barcelona's Gone" već tjednima jedan od najvrćenijih singlova na  BBC Radio 2, za koji PlayOne upravo završava remix.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije