Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na utakmici

Svi se pitaju što se dogodilo s licem Toma Cruisea: Pojavio se nateknut i crven, mnogi misle da je bio na zahvatima

Foto: profimedia
1/8
12.10.2021.
u 08:00

Oduševljenje gledatelja izazvalo je i kada se glumac pojavio na na velikim ekranima na stadionu. Iako bi pomislili da bi to smetalo glumcu koji se trudio pritajiti među gledateljima, ništa mu nije moglo uništiti raspoloženje, stoga je rado mahnuo u kameru i ljudima iza sebe.

Holivudski glumac Tom Cruise (59) u subotu je sa svojim sinom Connorom (26) gledao bejzbolsku utakmicu u Oracle Parku u San Franciscu. Iznenadio je fanove pojavom jer se njegov sin, kojeg je posvojio s bivšom suprugom Nicole Kidman (54), rijetko viđa u javnosti. Glumac i sin očito su se jako dobro zabavljali jer se na snimkama obožavatelja Tom može vidjeti s osmijehom od uha do uha.

Glumac se rado družio s ljudima oko sebe i fotografirao s fanovima na tribinama. 

Zapričao se i s kolegom Dannyjem Gloverom, a oduševljenje gledatelja izazvalo je i kada se glumac pojavio na na velikim ekranima na stadionu. Iako bi pomislili da bi to smetalo glumcu koji se trudio pritajiti među gledateljima, ništa mu nije moglo uništiti raspoloženje, stoga je rado mahnuo u kameru i ljudima iza sebe.  Tom je bio odjeven u traperice i plavu jaknu, a kako pišu američki mediji, sjedio je sa sinom na mjestima za koje ulaznica stoji 1000 dolara. 

Ipak, neki gledatelji, ali i komentatori na društveni mrežama, su primijetili kako mu lice izgleda pomalo nateknuto, ili je pak samo nabacio koji kilogram. A pisalo se i da je možda otišao na poneki zahvat kao i ranije jer mnogi vjeruju da je njegov mladenački izgled rezultat toga. 

Inače, Tom i bivša supruga su posvojili sina Connora 1995. godine, a ubrzo nakon što se rodio, usvojili su i kćer Isabellu (28). Kao što je poznato, Cruise je dio ozloglašenog kulta scijentologije, u koji je uključio i djecu pa su se preselili k njemu. Uspio ih je i okrenuti protiv Kidman što ona nikako nije mogla promijeniti, iako se trudila godinama. Zbog svega, djeca se rijetko pojavljuju u javnosti.

VIDEO>>Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije