Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup posvetila sestri

Svi članovi žirija njemačkog The Voicea htjeli su ovu Hrvaticu u svom timu: Osvojit ćeš svjetske pozornice

Foto: Youtube screenshot
1/6
11.10.2021.
u 10:20

Katarina Mihaljević iz Darmstadta oduševila je žiri koji se koristio raznim metodama kako bi pridobio Katarinu u svoj tim

Žiri njemačkog The Voicea u emisiji koja se emitirala ovog vikenda bio je zadivljen izvedbom 21-godišnje Katarine Mihaljević iz Darmstadta koja se na audiciji predstavila pjesmom "Drivers Licence" Olivije Rodrigo. Nakon što je otpjevala prve stihove, članica žirija Sarah Connor odmah je stisnula gumb i okrenula se prema Katarini, a ubrzo su isto to učinila i ostala tri člana žirija. Tada je krenula borba članova žirija koji su se koristili svim mogućim metodama kako bi pridobili Katarinu u svoj tim.

 

 

Nico Santos i Mark Forster popeli su se čak na pozornicu i zapjevali s Katarinom u nadi da će im to pomoći da ih Katarina odabere kao mentore i poručili su joj kako je očekuju svjetske pozornice. Ona je na kraju odlučila kako ide u tim Sarah Connor koja joj se prva okrenula. Snimka Katarinine audicije s The Voicea na YouTubeu u dva dana skupila je 243.325 pregleda, a publika joj u komentarima piše kako je imala odličan nastup. Kako piše portal Fenix, Katarina je sa 16 godina vodila dječji zbor u Hrvatskoj katoličkoj župi u Darmstadtu, gdje živi s roditeljima i mlađom sestrom koja ima Rettov sindrom i svoj nastup u ovom glazbenom showu Katarina je posvetila svojoj sestri.

U prilogu koji je najavio njezin nastup na audiciji rekla je kako se rado brine o svojoj sestri jer je jako voli, a nakon emisije na Instagramu napisala je: "Moj san se upravo ostvario. Presretna sam. Još jednom hvala vam puno na svim lijepim porukama. Pročitat ću ih sve. Nadam se da ćete me nastaviti pratiti na ovom mom putu."

Večernji.hr podcast ep. 19 – Sanja Doležal: "Šteta je što se sve to događalo između Rajka i nas"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije