Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNO-BIJELI SVIJET

Svi pričaju o tome kako je Janko Popović Volarić 'skinuo' legendarnog voditelja koji je umro u bijedi

Foto: Facebook
1/6
12.01.2021.
u 17:39

Podsjetimo, Marošević je bio voditelj emisije ''Frigidna utičnica'', prve na ovim prostorima posvećene gay tematici.  Također, bio je i prva javna osoba koje je 80-ih godina u bivšoj državi otvoreno priznala da je homoseksualne orijentacije.

U sinoćnjoj epizodi serije "Crno-bijeli svijet" prisjetili smo se vremena kada je Radio 101 emitirao iz prostorija studentskog doma na Savi, a uz nekoliko likova koji nisu povijesno utemeljeni pojavljuje se i Toni Marošević, kojeg je glumio Janko Popović Volarić. 

Podsjetimo, Marošević je bio voditelj emisije ''Frigidna utičnica'', prve na ovim prostorima posvećene gay tematici.  Također, bio je i prva javna osoba koje je 80-ih godina u bivšoj državi otvoreno priznala da je homoseksualne orijentacije.

Popović Volarić je ne samo izgledom nego i gestama podsjetio na pokojnog Maroševića, tako da su se nakon emisije zaredali i komentari oduševljenih gledatelja.

"Glas i pokret i dikcija i konstantno negdje dolazi i odlazi i ulazi i izlazi i dobaci pa nestane... Bravo"! "Isti, isteni! i onaj jedan diskretni tik (nešto oko usta) je skinuo... ludo"! "Nisam vjerovala kako ga je dobro skinuo, svaka čast", samo su neki od oduševljenih komentara.

Epizodu je na Facebooku komentirao i jedan od koautora serije Igor Mirković.

- Uz Janka Popovića Volarića, koji je apsolutno razvalio (a Tonijeva najvažnija epizoda tek dolazi), naklon do poda maskerki Sanji Hrstić Kuterovac i kostimografkinji Ivani Zozoli Vargović, napisao je Mirković i otkrio kako su snimali na autentičnoj lokaciji na Savi.

- Ne možeš vjerovati... To ti je priča kao Kulušić i Lap - gotovo netaknuto!!! iznijeli su tehnički vrijedne komade opreme, ali sve drugo je ISTO:  spužve na zidovima, spikerski studio, pultovi za miksete - sve je tamo. Kao Trnoružicin dvorac - malo paučine, ali sve drugo na svom mjestu, dodao je Mirković. 

Podsjetimo, Marošević je umro 2013. godine u 68. godini života, a posljednje godine svog života proveo je u bijedi, kao žrtva bankovne ovrhe i neisplaćenih honorara. Preživljavao je posuđujući od susjeda jaja, brašno i po dvije cigarete. 

 

Ključne riječi

Komentara 10

JG
jozagulikoza.guli
19:27 12.01.2021.

"svi govore" . Još nikog nisam čuo da bi govorio o tome.

KA
kažemja
21:13 12.01.2021.

Fakat ga je odlično skinuo! Bravo Janko!

LU
lukisgd
20:36 12.01.2021.

Dinamov grb bez zvijezde sinoć u emisiji hahahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije