Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTIN I MANUELA SINKOVIĆ

Svaki dan slavimo što smo zajedno

Sinković
Foto: Privatni album
1/5
11.12.2016.
u 08:59

Veslački olimpijac treću godišnjicu braka pamtit će po putovanu u Philadelphiju i Washington, gdje su se družili i s Darijem Šarićem

Veslač Martin Sinković ovu će godinu pamtiti po Olimpijskim igrama u Riju, gdje je s bratom Valentom osvojio zlato, a sretan je jer u svemu ima podršku supruge Manuele, s kojom je proslavio treću godišnjicu braka.

– Svaki dan slavimo što smo zajedno i što imamo oslonac jedno drugome. Znajući to, sve je puno lakše – ističe 27-godišnji veslač, koji je ljubitelj putovanja, baš kao i njegova dvije godine mlađa supruga, a putovanje u Philadelphiju, gdje je sudjelovao na natjecanju The Gold Cup, pamtit će dugo.

– Najviše su nas se dojmile Rockyjeve stube. Sjećam se da smo ih kao djeca zadivljeno gledali. Ne smijem zaboraviti ni Rockyjev kip, zatim Independence Hall zbog povijesti koju nosi sa sobom. Istaknuo bih i One Liberty Observation Deck, s kojeg se pruža pogled na cijeli grad – nabraja sportaš. Uživali su i na večeri s košarkašem Darijem Šarićem i njegovom djevojkom Karlom Pušljić.

– Zbog našeg načina života, i druženja kratko traju, no zadovoljni smo kako je sve ispalo – kazao je Martin, koji će pamtiti i posjet glavnom gradu SAD-a.

– U Washingtonu smo bili tri dana. Istinita je izreka da se ne može doći u Washington a ne vidjeti Bijelu kuću. Dojmljiv je i Lincolnov spomenik. Ulijeva strahopoštovanje – ističe sportaš koji se veseli novoj godini.

– Krećemo u nove pobjede u novoj disciplini – dvojcu bez kormilara. Zaključili smo kako je došlo vrijeme za promjene. U dvojcu na pariće postigli smo sve što se može postići i generalni plan nam je sve to ponoviti – zaključuje Martin, koji će blagdane provesti s obitelji.

>> Braća Sinković promijenila disciplinu, a vladari te discipline 'pobjegli': Ne nastupamo u 2017.!

Komentara 1

PU
Pulchrum
14:45 12.12.2016.

Lijepi bračni par, ljubav je najvažnija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije