Naslovnica Showbiz Estrada

Lepa Brena i suprug slave 25 godina braka i cijelu obitelj vode na put oko svijeta

Pjevačica kaže da je dugo priželjkivala ovo putovanje, a sa sinovima i njihovim djevojkama posjetit će Rim, Dubai, Tajland, Kinu...
04. prosinca 2016. u 16:20 10 komentara 4737 prikaza
Lepa Brena
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Ove godine pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović slave 25 godina braka i tim povodom odlučili su počastiti sebe i cijelu obitelj putovanjem oko svijeta. 

- Plan puta osmislio je Boba i s nama na put idu naši sinovi Filip, Viktor i Stefan i njihove djevojke. Idemo u Rim i Dubai, a nakon toga ćemo posjetiti i Tajland i Hong Kong, a djeca su izrazila želju da vide i Kinu - piše bulevar.b92.net

Pjevačica kaže kako su ona i suprug dugo vremena priželjkivali ovo putovanje, ali zbog poslovnih obveza nikada nisu stigli odvojiti toliko vremena.

Lepa Brena UŽIVANJE NA JADRANU Lepa Brena uživa na ljetovanju u Šibeniku: Pokazala zavidnu liniju Lepa Brena FOTKA S OSOBNE Prepoznajete li koja je ovo velika zvijezda bivše Jugoslavije u mladim danima?

- Kad smo se vjenčali moj suprug je još profesionalno igrao tenis, a ja sam stalno imala nastupe. Sretan sam što s nama ide cijela obitelj, jer su nam djeca sad uglavnom u inozemstvu i rijetko se viđamo pa će ovo biti idealna prilika da provedemo vrijeme zajedno - zadovoljno je zaključila glazbenica. 

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas