Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno osviještena kći Toma Cruisa i Katie Holmes

Suri Cruise veća atrakcija od popularne mame Katie

suri cruise
pixsell
06.11.2009.
u 14:16

Trogodišnja djevojčica unatoč hladnoći pred filmskom ekipom trčkarala je u balerinkama i haljinici i zabavljala ih svojim dječjim vratolomijama.

Malena Suri Cruise teško se odvaja od svoje mame, pa ju je jučer posjetila na snimanju njezina novog filma "The Romantics" i bila je veća atrakcija od popularne mame. Dok se u stanci snimanja mama grijala kavom, trogodišnja Suri u šarenim balerinkama i haljinici zabavljala je filmsku ekipu i unatoč vjetru i hladnoći odbila je zagrnuti se kaputićem.

Da djevojčica već sada zna što želi i ponaša se kao velika cura, potvrđuje i to da je na snimanju nagovorila mamu da joj obuje njezine male cipelice s potpeticom od kojih se, čini se, ne može nikako odvojiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije