Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi glazbenik

Šuput i Tomčić osvojio mladi kandidat iz Supertalenta

08.10.2018.
u 18:02

Zgodni Filip često objavljuje fotografije na kojima ponosno ističe isklesano tijelo

Osamnaestogodišnji glazbenik Filip Rudan pjesmom ''Kiss From a Rose'' na Supertalentu osvojio je publiku i žiri, a posebno se svidio pjevačici Maji Šuput i opernoj mezzosopranici Martini Tomčić koje obično ne simpatiziraju iste kandidate. Zgodni Filip često objavljuje fotografije na kojima ponosno ističe isklesano tijelo.

U publici je sjedila njegova najveća podrška, majka koja nije mogla suspregnuti suze, a Maja ju je pozvala s pozornice i čestitala joj na sinovljevom talentu. Šuput se na svom Instagram profilu odmah pohvalila fotografijom na kojoj pozira s mladim Filipom.

- Kakva je bila emisija 'Supertalent' sinoć???? Jedan od kandidata je bio i ovaj šećer Filip Rudan. Ova slika nastala je ovog ljeta nakon mog koncerta na Krku. Kakav je bio vama i tko je od kandidata do sada ostavio najbolji dojam??? - napisala je pjevačica ispod fotografije. Imao je tremu koja je nestala s prvim taktovima na pozornici- dobio je gromoglasni pljesak, ali i komplimente stručnog žirija.

-Voljela bih da imam mogućnost pozvati te ovdje i da u zaglavlju piše ime moje izdavačke kuće koju nemam, ali ovog trenutka bih te pozvala da mi potpišeš ugovor - rekla je oduševljena Martina, a na komplimentima nije štedjela ni Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tb 🏖🌅

A post shared by Filip Rudan (@filip_rudan) on

 

- Ti bi za mene mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda - rekla mu je.

Ključne riječi

Komentara 2

GV
golub Vaso
18:18 08.10.2018.

što je to Šuput napravila u životu da bude u nekom žiriju, kome je ona uzor

ZI
zivko1
06:49 17.12.2018.

Maja je kirurgov silikonski uzorak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije