Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz fotografiju

Supruga Novaka Đokovića prekinula je šutnju oko situacije u Australiji: Utjeha mi je da smo barem zdravi

Novak Đoković sa suprugom Jelenom za vrijeme teniskog turnira na Mallorci
Foto: GJL
1/6
07.01.2022.
u 09:46

Mnogi su čekali da se Jelena konačno javi, a ona je svoju podršku suprugu i zahvalu drugima koji ga podržavaju odlučila uključiti u objavu u kojoj je čestitala pravoslavni Božić.

Nakon što je tenisaču Novaku Đokoviću odbijena viza u Australiji, o situaciji se oglasila i njegova supruga Jelena. Mnogi su čekali da se Jelena konačno javi, a ona je svoju podršku suprugu i zahvalu drugima koji ga podržavaju odlučila uključiti u objavu u kojoj je čestitala pravoslavni Božić. 

"Sretan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, sretni, sigurni i s obiteljima. Voljela bih da je moja obitelj danas na okupu, ali utjeha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom svijeta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumijevanje) za sve što se sada događa. Jedini zakon koji svi trebamo poštivati bez obzira gdje se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila", napisala je Jelena na Instagramu. 

Fotka, na kojoj su Jelena i Novak zagrljeni i ljube se na plaži dok ih gleda pas skupila je dosad više od 50.000 lajkova.  


Podsjetimo, lokalne vlasti države Viktorije, čiji je Melbourne glavni grad, nisu Đokoviću odobrile ulazak u zemlju jer nije cijepljen, a potom nije podnio odgovarajući zahtjev. Đoković je navodno aplicirao za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje. Đoković je vjerovao kako je preskočio najveći problem kada je dobio liječničku dozvolu za nastup na prvom Grand Slam turniru sezone. Međutim, Đoković se našao u problemima jer nije pravilno ispunio obrazac za vizu.

Komentara 3

PI
Pišmevrit
11:13 07.01.2022.

Kaj i nju drma mesijanski kompleks ? Novakov stari je skroz prolupao pa se cini da je to nesto zarazno

DU
Deleted user
10:20 07.01.2022.

jedini zakon koji treba postovati? oh koja intelektualka, ona dakle smatra da se vazece zakone ne treba uzimati zdravo za gotovo nego da si svak za sebe odluci sto je ispravno. super, samo neka tako nastave pa ce uskoro biti ograniceni na srbiju bez opcije napustanja zemlje.

BE
berija
10:09 07.01.2022.

Je li njihov pas utučen? Leži li i gleda li stalno prema jugoistoku, bezvoljan, gladan, čekajući da se gospodar vrati? Cvrči li cvrčak u čvoru crne smrče? Što kaže baba Vanga? Kakav mu je horoskop? Sram vas bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije