Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znamo i gdje su cijene najjeftinije

Zasluženi odmor: Šprajc liječio mamurluk u Italiji, Sonja Kovač uživa u Sloveniji dok Sandi skija na Kopaoniku

Foto: instagram
1/8
07.01.2022.
u 08:00

Ecija Ojdanić s obitelji se na skijanje uputila u Bosnu i Hercegovinu i trenutačno se nalaze na planini Vlašić, Zoran Šprajc sa suprugom i djecom odlučio je uputiti se u skijalište Tarvisio, Sandi skija na Kopaoniku, a Sonja Kovač s dečkom Goranom se nalazi u Kranjskoj Gori.

Sezona skijanja na samom je vrhuncu, a put bijelih snježnih padina uputila su se i poznata estradna imena s obiteljima. Zimske praznike s djecom mnogi su odlučili provesti na svježem planinskom zraku uz omiljenu im aktivnost u ovom periodu – skijanje. Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Srbija uglavnom su destinacije na kojima ovih dana skija većina poznatih Hrvata. Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc sa suprugom i djecom odlučio je uputiti se na skijalište Tarvisio koje je od Zagreba udaljeno svega 245 kilometara i ima privlačne skijaške staze, a s jedne od njih odmah nakon Nove godine koju je dočekao u Splitu svojim se obožavateljima javio i Šprajc.

– Ništa bolje ne liječi novogodišnji mamurluk od snijega, sunca i planinskog zraka. Kaciga isto pomaže, da se glava ne raspadne – napisao je RTL-ovac. Na ovom skijalištu cijena ski passa za odrasle iznosi 296 kuna po danu, a za djecu 75 kuna. Susjedna nam Slovenija ove godine je odabir mnogih poznatih Hrvata, a tamo tradicionalno na skijanje odlazi i glumac, profesor kineziologije i trener Mario Valentić koji je ove godine bio u Vogel Ski Resortu. Ovdje je dnevna cijena ski passa 263 kune za odrasle i 135 kuna za djecu, a ako se odlučite, možete uzeti i sedmodnevni ski pass kojem je cijena za odrasle 1263 kuna, dok za djecu plaćate 631 kunu. Kao iskusni skijaš Mario je ove godine bio i učitelj skijanja djevojčicama svoje prijateljice i kolegice Mirne Medaković Stepinac. U Sloveniji se odmara i blogerica i influencerica Sonja Kovač koja se s dečkom Goranom nalazi u Kranjskoj Gori, a svojim brojnim pratiteljima pohvalila se nezaboravnim doživljajem – večerom u kupoli na otvorenom s koje se pruža pogled na snježne padine i uz vrhunske zalogaje uživate u romantičnom okruženju.

Riječ je o kupolama koje se nalaze u sklopu resorta Jasna i u kojima meni za večeru po osobi košta 248 kuna ako se odlučite za mesni meni, ako odaberete riblji, cijena po osobi je 240 kuna, a i vegani mogu pronaći nešto za sebe te njihov meni ima cijenu od 210 kuna. Glumica Ecija Ojdanić s obitelji se na skijanje uputila u Bosnu i Hercegovinu i trenutačno se nalaze na planini Vlašić, a otkrila je kako su odsjeli u hotelu Blanca Resort & Spa u kojem ćete noćenje za dvije osobe, ovisno o sobi koju odaberete, u ovom skijaškom dijelu sezone platiti 1200-1400 kuna. U ovu cijenu uključen je i doručak. Cijena ski passa u susjednoj BiH malo je povoljnija nego drugdje pa tako dnevni ski pass za skijanje od 9 do 16 sati iznosi 111 kuna, a ako uzmete sedmodnevni ski pass, to će vas koštati 731 kunu. Skijalište Kopaonik u Srbiji omiljeno je mjesto za odmor pjevačici Idi Prester i njezinoj obitelji, a ove sezone ondje skija i pjevač Sandi Cenov.

– Zasluženi odmor... Nadam se da ovdje korona ne obitava... Valjda smo dosta visoko!? – napisao je Sandi na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira na skijama i u punoj opremi za skijanje. Na ovom popularnom skijalištu u jeku sezone za jednodnevni ski pass treba izdvojiti 249 kuna ako ste odrasla osoba, a za dijete ćete platiti 185 kuna. U ponudi su i sedmodnevne ski karte koje odrasli plaćaju 1234 kune, a djeca 793 kune. Sezona skijanja razveselila je i Ljupku Gojić Mikić i Viktoriju Rađu koje na društvenim mrežama ne otkrivaju točnu lokaciju na kojoj odmaraju s obitelji. Među našim poznatim imenima mnogu su vjerni i Sljemenu i njegovim padinama pa redovito tamo možete zateći glumce Asima Ugljena, Vedrana Mlikotu i Franu Maškovića. 

Komentara 5

BE
berija
09:19 07.01.2022.

Cijene ne mogu biti jeftine. Cijene se ne prodaju. Jeftini ili skupi mogu biti proizvodi ili usluge, cijene mogu biti visoke, primjerene, niske, povoljne, nepovoljne... Slaba pismenost osigurava rad u "novinarstvu". Zamisli koliko roditelji moraju biti ponosni kad im dijete piše o tome gdje je Cenov na skijanju, kamo je otputovao pijani Šprajc ili Sonja Kovač (tko je ta?).

RI
rimac444
10:10 07.01.2022.

I mi bismo liječili mamurluk da više nestane bagra

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
16:59 09.01.2022.

Sprajc za laganje dobiva dobru proviziju, ali mene zanima jel primio bustera ili placebo po treci puta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije