Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na štakama

Snježana Mehun u Austriji slomila nogu, na operaciju se odmah vratila u Hrvatsku: 'Plač, šok, neizvjesnost'

Foto: instagram
1/14
07.01.2022.
u 08:35

U komentarima su joj se javili brojni poznati, a među njima i kolegica dizajnerica Matija Vuica te Neven Ciganović i pjevačica Renata Končić Minea.

Brojni poznati za blagdane su odlučili otići na zimski odmor i odlučili se za skijanje, kako na hrvatskim skijalištima tako i na onim stranima. Jedna od njih je i poduzetnica Snježana Mehun (50) kojoj odmor ipak nije donio dobro. Naime, poduzetnica i odnedavno supruga Franza Schillingera slomila je nogu, a o nezgodi je obavijestila pratitelje na Instagramu.

"Preskočit ćemo sada detaljan opis, analizu što, kako i zašto sam baš tu sekundu odlučila se za još jedan spust po lošem snijegu poznatom kao lomitelju nogu ili koljena! Plač, šok, neizvjesnost, brzinu austrijske hitne, konačnu odluku da ja po mužu Austrijanka ipak idem na operaciju u Hrvatsku... jer ja pamtim samo lijepe dane, a i mi na Instagramu nemamo loše dane je l' da? Mi imamo samo lijepe trenutke, speglane fotke i savršene lokacije! Baš sam voljela skijati... reći ću samo to", napisala je PR menadžerica i modna dizajnerica koja je zimovala u društvu supruga na Kitzbühelu.

U komentarima su joj se javili brojni poznati, a među njima i kolegica dizajnerica Matija Vuica te Neven Ciganović i pjevačica Renata Končić Minea. 

"A joj, i ja sam prije nekoliko godina isto napravila i vratila se s pola tijela u gipsu. Hajde, brzo ćeš ti to sanirati a, koliko te poznam, sljedeće godine si opet na skijama", napisala joj je Matija.

"A to je ta ljubav prema štapovima, sad ih budeš i po suhom furala", napisao joj je pak Cigi dok joj je Minea poželjela brz oporavak. 

Iako na štakama, Snježana nije skidala osmijeh s lica. Podsjetimo, poduzetnica je prošlu godinu obilježila svojim rajskim vjenčanjem na Kornatima, točnije otočiću Piškera. Gosti su na vjenčanje pristigli gliserima, a uoči samog čina partijali su na luksuznoj jahti par dana, na kojoj su zadarskim arhipelagom, među šezdesetak uzvanika, plovili i Ana Rucner, Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević. Par se upoznao na sajmu chartera u Zagrebu u jesen 2018., a zaručili su se na Maldivima u veljači ove godine.

VIDEO>>Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 39

HU
Humbleandhonest
09:25 07.01.2022.

A operacija na račun HZZO-a...naslikavanje po Austriji, shopping centrima, restoranima... i onda se ne operira tamo, nego naravno tu...

RI
rimac444
09:30 07.01.2022.

O tuge li goleme, a tko je ta ?

UR
udarna rupa
10:36 07.01.2022.

Ovo je katastrofa za Hrvatsku! Ode još jedna noga koja je tako često bila u zraku! Trodnevna nacionalna žalost je minimum na što narod ima pravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije