Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA FOTKU

Supruga Duje Ćalete-Cara pokazala luksuznu sobu koju su uredili za bebu, javila se i Iva Šarić

Foto: Instagram
1/15
10.11.2021.
u 19:20

Mnogima je ipak, za oko zapela preslatko uređena dječja soba. Na zidovima su tapete s crtežima životinja, dok su na podu bijeli tepisi i velika noćna svjetiljka u obliku zeca. Bijeli dječji krevetić ima i mali baldahin, a posebno se ističe i velika plišana žirafa.

Lijepa pravnica, Adriana Đurđević, supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi kao izgleda sobica koju su uredili za sina Maura.

"Laku noć", napisala je Adriana uz fotku na kojoj grli bebu. Bila je odjevena u žuti kompletić, a an nogama je imala zimske papuče. I mali Mauro na sebi je imao žuti kombinezon. 

Mnogima je ipak, za oko zapela preslatko uređena dječja soba. Na zidovima su tapete s crtežima životinja, dok su na podu bijeli tepisi i velika noćna svjetiljka u obliku zeca. Bijeli dječji krevetić ima i mali baldahin, a posebno se ističe i velika plišana žirafa

 

 

Fotka je brzo skupila preko pet tisuća lajkova, ali i gomilu komentara. 

"Slatkoća", "Kako je narastao", "Divni" pisali su joj pratitelji. 

Javila joj se i Iva Šarić koja je napisala: "Awww savršeni"

Adriana i Duje ovo ljeto su se vjenčali u Dubrovniku i to tri mjeseca nakon što su objavili da su se zaručili, a vijest o trudnoći saznali su prošle godine u vrijeme Božića.

- Trudnoća nije bila neplanirana tako da smo se oboje jako razveselili kad smo doznali. Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama - otkrila je Adriana u jednom intervju.

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Komentara 2

SK
skupiduša
21:58 10.11.2021.

Dosta je tog hvalisanja moćnika kako su što uredili, nabavili, što su obuli i obukli i koliko su to platili. Realnost većine građana je drugacija. I drugi rađaju i odgajaju djecu s onim što imaju i to dosta kvalitetno pa šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije