Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Parizu

Adriana Ćaleta-Car oduševila kombinacijom, pažnju je ukrala torbica čija je cijena preko 12 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/12
02.01.2022.
u 18:00

Supruga hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete- Cara (25), Adriana (30) pozirala je u trapericama i jednostavnoj bluzi koje je kombinirala s upečatljivim šljokičastim detaljima- čizmama, sakoom i blještavim nakitom, a najviše pažnje ukrala je Pradina torbica

Supruga hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete- Cara (25), Adriana (30) na društvenim mrežama podijelila je fotografiju iz Pariza, a pažnju je ukrala modna kombinacija poznate zaljubljenice u modu.

Adriana je pozirala u trapericama i jednostavnoj bluzi koje je kombinirala s upečatljivim šljokičastim detaljima- čizmama, sakoom i blještavim nakitom, a najviše pažnje ukrala je Pradina torbica koju obožavaju mnoge poznate dame među kojima su sestre Kardashian,  Bella Hadid i modna blogerica Tamara Kalinić.

Cijena ove torbe ukrašene kristalima je oko 12 tisuća kuna (1800 funti), a na službenim stranicama brenda je rasprodana.

Adrianino izdanje oduševilo je i pratitelje, pa je ubrzo skupila preko 7 tisuća lajkova, a nanizali su se i brojni komplimenti.

Foto: Prada

"Outfit za 10", "Predivna", "Wow", "Vrh", "Slatko moje", "Goriš", pisali su joj pratitelji dok su neki ostavili emotikone zaljubljenih pogleda kojima su Adriani htjeli poručiti da izgleda sjajno.

Podsjetimo, Adriana i Duje žive u Marseilleu u Francuskoj gdje Duje igra za tamošnji klub. Krajem kolovoza postali su roditelji malenog Maura, a u svibnju su se u krugu najuže obitelji i prijatelja vjenčali u Dubrovniku.

Adriana je poznata ljubiteljica mode pa tako na društvenim mrežama često dijeli fotografije odjevnih kombinacija. Nedavno je pratitelje oduševila njezina ležerna kombinacija u kojoj je prošetala Monte Carlom, a tada je odabrala crnu Pradinu jaknu koja je također rasprodana, a cijena joj je bila preko 14 tisuća kuna.

VIDEO Pogledajte Večernjakov filmski pregled godine  

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kana
22:24 02.01.2022.

Ma ovo je već postalo gadljivo čitati. Koga je zapravo briga , koliko košta njena jaketa i torbica od Prade. Za onu zobnicu , dati 12 000kn i za jaketu 14000 , samo zbog brend imena, a roditelji od takvih takvih svakako žive i krpe kraj s krajem, to mogu samo u glavi šuplje osobe.

HU
Humbleandhonest
22:03 02.01.2022.

Pa je l sponzoruša zaista za vijest u Večernjem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije