Naslovnica Showbiz Estrada

Suprug Doris Pinčić ispričao se pjevačicama zbog napada i našalio se na svoj račun

Miji čestitke na Splitskom festivalu. Curama iskrene isprike na javnoj prozivci. P.s. da je muž biti lako, bio bi on svako - napisao je Rogoznica i predstavio vizitku na kojoj se potpisao kao "Muž od Doris Pinčić"
10. srpnja 2017. u 18:12 17 komentara 17671 prikaza
Boris Rogoznica
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/8

Boris Rogoznica posuo se pepelom nakon što je u statusu na Facebooku napao Nives Celzijus i Lidiju Bačić. Rogoznica je taj status na kraju obrisao, a u novom se ispričao curama, ali i našalio na svoj račun.

Nives Celzijus Ogorčena na komentare I Nives se uključila u estradni rat. 'Toliko mržnje i otrova...ne čini li vas to tužnima'

- Novi izgled moje vizitke. Miji čestitke na Splitskom festivalu. Curama iskrene isprike na javnoj prozivci. P.s. da je muž biti lako, bio bi on svako! Odo na more - napisao je Rogoznica pokraj vizitke na kojoj se potpisao kao "Muž od Doris Pinčić".

Lidija i Šimleša UŽIVO NA RTL-U Nije uspjela pomirba Lidije i Šimleše: 'Ja ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima' Mario Mihaljević NASTAVAK RATA Mario Mihaljević: Šimleša je lažnjak poput Željke Markić, evo i zašto Lidija Bačić OTVORENO PISMO Lidija Bačić obrušila se na Šimlešu: 'Novac ne zarađujem guzicom, nego glasom'
Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

 • Ikarus:

  I sada bi ja kao trebao guglati da skuzim tko su akteri ? hbmti svaki penijalni misic je danas poznat...

 • anlaser:

  "Muž od Doris Pinčić", tip je uza sve i nepismen !

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Znam da je sezona kiselih krastavaca, ali daj više razbijte tu teglicu. Prekiselilo se.