Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mario Mihaljević: Šimleša je lažnjak poput Željke Markić, evo i zašto

Novinar, voditelj i pisac na svom je Facebook profilu opisao svoje iskustvo s Brunom Šimlešom, za kojeg sumnja čak i da je napisao svoje knjige
09. srpnja 2017. u 18:58 46 komentara 35344 prikaza
Mario Mihaljević
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Na društvenim mrežama ne prestaju osvrti i polemike na jučerašnji medijski rat između Lidije Bačić i Brune Šimleše. Nakon što su svoje mišljenje izrazili Nives Celzijus i Boris Rogoznica, javio se i novinar, voditelj i pisac Mario Mihaljević, koji je Šimlešu na svom Facebook profilu nazvao lažnjakom. Njegov status donosimo u cijelosti:

Ovo sam htio već odavno napisati ali... ne moram objašnjavati zašto pišem o lažno nasmijanom liku baš sad. Nikada nisam vjerovao onima koji žele plašiti ozbiljnošću (kao Bozo) ili plijeniti namještenim neprekidnim osmijehom (kao Željka M.). Da, isti su mi osmijesi Željke Markić i Brune Šimleše. Lažni. Namješteni. Naučeni. A sudeći po najnovijim kolumnama dotičnog samozvanog duhovnog, ljubavnog i općeživotnog iscjelitelja dijele i "moralne, ljudske i tradicionalne vrijednosti".

Pročitajte kolumnu Brune Šimleše još jednom i zamislite da ju je pisala Željka Markić ili Ladislav Ilčić. Sve O.K. Čovjek koji je zgrnuo bogatstvo lažno pišući o ljubavi riga vatru zločestoće na žene koje naziva Lidija, Nives, Ecija, Žana ... bez prezimena... jer one nisu zaslužile njegovu pažnju. Jer boji se, kao, da bi te žene mogle postati uzori njegovoj kćeri. A ja se bojim da on ikada postane uzor bilo kome. One pošteno rade svoj posao najbolje što znaju. Za razliku od njega.

Lidija Bačić OTVORENO PISMO Lidija Bačić obrušila se na Šimlešu: 'Novac ne zarađujem guzicom, nego glasom'

Bilo je to otprilike prije pet godina kada me nazvala tadašnja urednica Drugog programa HTV-a Maja Tokić i pitala da li bih gostovao u emisiji "Svaki dan - dobar dan" koju vodi i uređuje dotični B. Š. Ja u principu ne gostujem u emisijama koje ne idu "uživo" jer se svašta može poslije izmontirati, a i brižljivo biram kod koga ću gostovati pa tako nisam odbio Aleksandra Stankovića, radujem se kad god bi me pozvao odličan novinar Ernest Marinković ili brat iz susjedne mi drage Bosne Senad Hadžifejzović. Vjerujem još jedino da bi me prijatelji Petar Štefanić ili Boris Rašeta mogli nagovoriti na intervju. Ostala gostovanja odbijam.

Tako sam na prvu odbio i to gostovanje koje se snima. Kako je sa mnom u emisiji trebala gostovati i životna mi partnerica Dina Mešić pitao sam i nju pa je doduše nevoljko, ali ipak pristala, jer tema je bila ljubav, a ona je sama po sebi božanska pa se ne smije (po meni) propustiti niti jedan trenutak za njeno veličanje. I... ostalo je na tome da će me nazvati u ponedjeljak za "predintervju", što god to značilo.I nazvala je. Opet Maja Tokić. I rekla – da započnemo. A B.Š. – pitao sam ja.

"A ne, on će razgovarati s vama u emisiji, Ja ću vam sada izdiktirati pitanja koja će vam on postaviti."

"Znači li to Maja da mu vi pišete pitanja?" već se uzrujah.

"Da, on samo pročita", potvrdila je moje najgore slutnje.Tada sam popizdio.

Lidija Bačić, Bruno Šimleša DVOBOJ NA FACEBOOKU Šimleša odgovorio Lidiji: 'Dirnula si me, no ne onako kako dirneš druge muškarce'

Prije 40 godina sam naime uglednom Milanu Grgiću sasuo drvlje i kamenje u lice prešavši samo 10 minuta s radija na televiziju. Kada sam ustanovio da u kvizu i jednoj zabavnoj emisiji drugi pišu što ću pričati i da nemam utjecaj na sadržaj - mam sam se vratio na radio u svoju slobodu. "Vi trebate papige", odbrusio sam tada Grgiću.

Kroz glavu mi je prošlo to što sam se četrdeset godina borio da novinari budu voditelji, a ne papige kojima drugi pišu tekstove. Otišao sam u penziju nakon infarkta, a nisam napravio ništa. Foliranti tipa B.Š. zauzeli su pozicije i svi ih u tome podržavaju. Da, nikada ne bih želio da uzor bilo kome postane čovjek koji se potpisuje kao voditelj, a čita tuđa pitanja. Baš me zanima kakav je osjećaj biti papiga? Ha... B. Š?

Da, B. Š. je LAŽNJAK jer promovira ljubav a ne voli ni Lidiju, ni Eciju, ni Nives, ni Žanu, ni Lanu... Ma ne voli on nikoga. Folirant ljigavi. B.Š. je LAŽOV jer se potpisuje kao voditelj a uči napamet tuđa pitanja. Fuj. Gad. Sumnjam da je i one knjige napisao. B. Š. je i LOPOV jer je nekom talentiranom i sposobnom novinaru ukrao posao na televiziji. Ali on to ne osjeća. Kao što nema osjećaja ni za one Lidije, Nives, Ecije, Lane, Žane koje se trude. On se ne mora truditi. Njemu je to sve servirano.

Da, zato nije nimalo čudno da ga u obranu uzima muž glumice koja je karijeru napravila otvarajući samo usta u popularnoj seriji dok je druga pjevala. Osnujte udrugu prevaranata i foliranata. To bi bila kurentna roba. Ali... moja razina duhovnosti do koje sam stigao ipak me prisiljava da volim tog B. Š. Kao što Isus najviše voli zalutale ovčice, a majka svoje zaostalo dijete.

PS: Fališ mi Željko Malnar da zajedno ugostimo takve tipove."

Lidija Bačić PRAVA LJETNA PJESMA 'Tijelo kao pjesma': Lidija Bačić izludila Instagram novim spotom 'SPECIJAL EKRAN 02.10.2012., Velika Buna, Zagreb - Mario Mihaljevic registrirao je crkvu koja propovjeda amorizam. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL' 'bitan je mir' Voditelj Mario Mihaljević: Sklopio sam 11 istospolnih brakova! Lidija Bačić A GDJE JE DŽEMPER? Lidija Bačić ponovno izaziva u grudnjaku: jednom se fanu ipak nije svidjelo to izdanje

 

 

 

 

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

 • franct:

  Cim je naveo tko su mu prijatelji i kod koga gostuje dalje je sve jasno, kredibilitet izgubljen u mahu :)

 • fake:

  Aleksandar Stanković,Senad Hadžifejzović,Petar Štefanić ,Boris Rašeta,za rasplakati se.

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Eto. On je našao za shodno umiješati Željku Markić u ovo sve. A ni sam nije svjestan da je upravo on "potvrdio" Šimlešu, odbijajući uopće mogućnost da neka od nabrojanih MajaLanaŽanaLidijaAna itd zapravo samo radi svoj posao, a privatno dijeli ... prikaži još! stavove o obitelji i braku, upravo sa Željkom Markić i privatno živi konzervativnu vezu/brak. Ma mislim... ide ih on branit da nisu kurve (ne mislim ni da jesu ni da nisu), a onda im odbija mogućnost da budu išta drugo?!?!? .....veli lažni osmijeh Markićke... lažni osmijeh Šimleše (lika uopće ne pratim i ne doživljavam jer je leftard)... a valjda one iskreno nude osmijehe uz guzice i sise? Pa čovječe upravo si ih proglasio droljama!