Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nije uspjela pomirba Lidije i Šimleše: 'Ja ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima'

Iako su ih kolege na RTL-u pokušali pomiriti uživo u emisiji RTL danas, Bruno Šimleša se nije htio ispričati, smatrajući da nije uvrijedio sve žene. Lidija Bačić mu je na to odgovorila kako ga može biti sram.
09. srpnja 2017. u 20:10 73 komentara 18069 prikaza
Lidija i Šimleša
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/7

Lidija Bačić i Bruno Šimleša ipak nisu zakopali ratne sjekire. Iako su ih pokušali pomiriti uživo u programu RTL-a Danas, Šimleša se nije htio ispričati Lidiji, smatrajući kako svojom kolumnom nije uvrijedio žene.

Lidija Bačić OTVORENO PISMO Lidija Bačić obrušila se na Šimlešu: 'Novac ne zarađujem guzicom, nego glasom'

- Lidija i bilo tko drugi ima pravo koristiti svoje tijelo na način kako to želi. To je njezino tijelo i njezin život. Ja opet imam pravo misliti i diviti se ljudiam koji imaju izbrušene umove jer me to više impresionira. Ona zna da će tako dobiti na popularnosti i ima pravo to tražiti. I  sama je resla da nije dobila popularnost kada je samo pjevala i nije koristila svoj seksepil. I ona je odlučila svjesno koristiti. To je njeno pravo, a mi možemo misliti što želimo o tome - kazao je Šimleša.

Lidija je, pak, mišljenja da je Šimleša stvorio krivu percepciju o njoj.

- Ja mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što se vidi potvrđuju i koncerti, na koje ljudi dlaze zbog pjesama i mog glasa, a izgle je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva.

Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati i svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno - rekla je Lidija, no do isprike ipak nije došlo. Cijeli intervju pogledajte na RTL-u.

Lidija Bačić, Bruno Šimleša DVOBOJ NA FACEBOOKU Šimleša odgovorio Lidiji: 'Dirnula si me, no ne onako kako dirneš druge muškarce' Mario Mihaljević NASTAVAK RATA Mario Mihaljević: Šimleša je lažnjak poput Željke Markić, evo i zašto Nives Celzijus Ogorčena na komentare I Nives se uključila u estradni rat. 'Toliko mržnje i otrova...ne čini li vas to tužnima'
A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • maklin:

    Ne volim niš posebno Šimlešu, ali sori Lidija dobiva što želi svojim izgledom, rasprava okončana. Ne dolaze na koncerte radi riječi nego da ju vide, isto ko što je ne prate na Instagramu da čuju citat na razini Einsteina nego ... prikaži još! da ju gledaju na tim slikama. Ona popularnost dobiva isključivo izgledom, to je činjenica.

  • Deleted user:

    Kaže kako joj je glas najvažnji alat!........Možda grlo!

  • Karizma:

    Nigdje jos nisam vidio takvo agresivno pokazivanja guzice.Tko zna pjevati njemu guzica netreba.Bio sa svugdje po svijetu i vidio raznog nemorala ali kad Dalmatinka izgubi moralne vrijednosti to je nesto negledljivo i nezamislivo.Na zalost Lidija je pala ispod svakih moralnih ... prikaži još! vrijednosti.Da je moja kci u kucu mi sigurno nebi provirila.Neznam koji novac moze kupiti moral.Neznam kako ce se osjecati kad djeca u skoli budu njezinoj djeci pokazivala materinu guzicu.Jos se i brani ali ovaj novinar je to napravio dobronamjerno jer je pretjerala.Sramota