Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlo seifert

Suprug BB Marijane progovorio prvi put nakon njezinog nestanka i otkrio detalje dana kada je nestala

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
04.09.2023.
u 10:31

Njezin suprug Karlo Seifert prijavio je njezin nestanak, no nakon toga nije davao nikakve izjave za medije do sada. Naime, sada je za Dnevnik.hr progovorio je o danu kada je Marijana nestala, njihovom braku te obiteljskim okolnostima.

Pobjednica regionalnog Big Brothera Marijana Seifert nestala je u 27. travnja 2022. godine, a od tad u javnost su izlazile različite informacije no Marijana nije pronađena. Njezin suprug Karlo Seifert prijavio je njezin nestanak, no nakon toga nije davao nikakve izjave za medije do sada. Naime, sada je za Dnevnik.hr progovorio je o danu kada je Marijana nestala, njihovom braku te obiteljskim okolnostima.

Marijana je u porukama koje je ranio objavio Dnevnik.hr kazala da se boji da će njezin suprug inscenirati njezin nestanak, a Karlo je sada kazao da joj nikad nije prijetio niti naudio.

- Nikad nisam prijetio svojoj supruzi niti sam joj naudio na bilo koji način. Moja supruga je u tim porukama 25. veljače pisala kako je nju strah, kako će se njoj nešto inscenirati… Dva dana ranije je, 23. veljače, pod utjecajem alkohola uhićena u vlastitom stanu zbog nasilja prema meni i mojoj majci i to pred dvoje malodobne djece. Ne znam što reći na te poruke jer nakon njenog nestanka otkrivam veliku količinu neistina koje je pričala svima oko sebe. Nakon što je uhićena, vratila se u stan, razgovarali smo i molio sam je da poradi na sebi i problemu s alkoholom, pružio sam joj šansu, rekao sam joj da probamo ispočetka graditi obitelj. No, moj uvjet je bio da prestane s pijanstvima. Nažalost, to se nije dogodilo. Mjesec dana kasnije mahala je kuhinjskim nožem i tada sam zvao supruga njezine sestre koji ju je uspio smiriti. Njezina agresija uvijek je bila povezana s alkoholom. Zbog toga se liječila i bila pod terapijom kao i zbog depresije. Grozno je što to moram danas reći za svoju suprugu. Ona u jednoj poruci kaže da ja s njom više ne mogu. Da, rekao sam joj da više ne mogu - rekao je Seifert. Marijana je i majci pisala i kako misli da je Karlo i njegova obitelj žele "strpati u Vrapče", a njezin suprug je i to komentirao.

- Ja nikog ne mogu strpati u Vrapče, ali sam joj rekao da ću svaki put zvati policiju kad se dogodi takav nasilan incident jer jednostavno ne znam što napraviti. Imam smanjene pokrete i funkciju desne ruke, ispod bilo kojeg mi je moralnog i osobnog stajališta da se s nekim fizički obračunavam, a kamo li s vlastitom suprugom - rekao je te dodao da je pet dana prije njezinog nestanka supruzi rekao da želi razvod.

- Noć ranije njezini su nećaci bili kod nas na prespavancu, trebala je doći kući u 21 sat, no došla je ujutro u 7 sati, alkoholizirana. Slala je poruke kolegici da je s jednim mladićem provela cijelu noć. S obzirom na to da je to bila prevara već po ne znam koji put, rekao sam joj da to više neću trpjeti. Ponudio sam da u stanu ostane koliko joj treba dok se ne snađe, ali da treba biti svjesna da je to kraj naše veze - rekao je te dodao da je ona tada rekla da se njoj ikad ne vjeruje. 

- I ja joj u tom trenutku više nisam vjerovao, nisam imao ni jednog razloga. Tog 22. travnja kad su njezini roditelji došli po nećaka, sina od sestre Maje, rekao sam im da je moja odluka da ćemo se razvesti i pitao ih hoće li ići s Marijanom razgovarati. Oni su rekli da joj nemaju što reći i otišli su za Knin. To da su je vidjeli dva dana prije nestanka u našem stanu je laž - rekao je Seifert. Karlo je ispričao da je nakon toga, pa do nestanka kod kuće boravila po dva sata.

- Ostalo je bila ili na poslu ili u kafiću pokraj ili tko zna gdje. No, moram reći da u tih pet dana nismo imali nikakvih svađa ni sukoba. Znala mi je poslati poruku: molim te kupi kruh… Nije bilo s njezine stane agresije ni svađa - rekao je. Opisao je i kako je izgledao taj kobni 27. travnja kada je nestala. Karlo je kazao da je ujutro otišla na posao te mu se javila oko 15 sati kada je rekla da će kasnije doći s posla jer joj je došla kontrola. Nakon toga mu je porukom javila da ide na kavu. Karlo je oko 18 sati u 40 minuta otišao po hranu za njihovog sina i nazvao je te pitao želi li da dođe po nju jer je padala kiša.

-  Odgovorila je da ne treba, da je s kolegicom. Otišao sam u dućan, a pokraj njega se nalazi kafić u kojem je sjedila s jednim mladićem. Kad sam došao kući iza 7 sati nazvao sam je i rekao da joj je super ta kolegica. Odgovorila mi je da sam ja pravi frajer da bi ušao u lokal. Nakon toga poslao sam joj poruku: Molim te oprosti, naravno da možeš biti na kavi s kim želiš. Oprosti na reakciji. U 2 sata i nešto sitno u noći dolazi mi poruka od nje: Hvala ti. Nazvao sam je i rekao da ne znam što to znači, ali sam je upitao misli li doći više doma. Na to je ona rekla da ne zna što ja od nje hoću, da me nema kad joj trebam… Odgovorio sam joj: Ja sam doma s djecom, a gdje si ti? Počela je plakati i tako je razgovor završio - ispričao je njezin suprug te dodao da je kući došla oko 3:20 ujutro te se iznenadila time što ju je on budan čekao. 

VEZANI ČLANCI

- Naravno da nisam mogao spavati s obzirom na sve zadnjih par dana. Ona nije djelovala pijana, rekao sam to i policiji. Ona je bila suvisla, razgovijetna, nije teturala. Zdravorazumski, ako je cijelo vrijeme pila, ona je trebala biti pijana. No, nije tako djelovala. Policija mi je također nakon pregledavanja snimki nadzornih kamera, koje su je snimile u noći nestanka, rekla da ona ne tetura, ne zastajkuje, ne djeluje pijano - rekao je te prepričao razgovor koji se odvio tu noć i trajao oko 15 minuta.

- Rekao sam joj: Što radiš? Gdje si ti? Djelovala je zbunjeno što me našla u hodniku. Rekao sam joj da uđe u kuhinju, da razgovaramo. Pričali smo 15-ak minuta i tema je uvijek ista: Zašto si to radiš, zašto nisi doma cijeli dan? Imaš dvoje djece koja te trebaju. Ona je ponavljala da je nezadovoljna poslom, da nema obitelj, da su je svi napustili… Rekao sam joj da će moju potporu imati i dalje bez obzira na to što ćemo se rastati. Na to je rekla da mora ići prošetati - kazao je te dodao da nije bilo povišenih tonova te dodao da njezin izlazak na šetnju ovako kasno nije bio čudan jer je i inače znala šetati noći zbog nesanice. 

Osvrnuo se i na napise kako je svoju izjavu koju je dao policiji mijenjao tri puta te rekao da je dao samo jednu izjavu. Komentirao je i svoje zadovoljstvo policijskom potragom.

- Njezina obitelj nije zadovoljna ni s čim, a četiri godine nisu mrdnuli malim prstom da joj pomognu na bilo koji način. Moram vjerovati da je policija napravila maksimalno što je mogla. Tražio sam ih da vidim snimke nadzornih kamera, ali odgovorili su mi da mi to ne mogu omogućiti dok istraga traje. Volio bih vidjeti posljednju snimku svoje supruge, ako je posljednja - rekao je te dodao i da ne zna što bi mogao napraviti drugačije u njihovom odnosu. Osim toga, komentirao je i svoj odnos s Marijaninom obitelji te kazao kako je Marijanu sestru Maju kazneno prijavio zbog klevete nakon njezinih izjava u medijima.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

 

Komentara 6

PD
plavi-devet
12:56 04.09.2023.

Ova prica mi djeluje kud i kamo suvislije i uvjerljivije od onoga sto je pricala njezina obitelj. Mozda grijesim, ali tako mi se cini.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
20:01 04.09.2023.

Ako je ovo sve istina, svaka mu čast, čovjek ima živce ko sajle…

CI
ciro
21:46 04.09.2023.

Da,upravo kako je zivjela,tako i otisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije