Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI RODITELJI

Studeni je mjesec za baby boom kod slavnih

Luka i Tamara
Foto: Facebook
1/4
17.11.2017.
u 08:33

Glumcu Hrvojku Kečkešu i njegovoj supruzi Vedrani ispunila se dugogodišnja želja te su nakon 13 godina braka i 20 veze dobili kćer

– Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! – objavio je na svome blogu Ivica Todorić vijest da je dobio sedmo unuče. Njegov mlađi sin, 33-godišnji Ivan i njegova djevojka Milica postali su roditelji dječačića koji je rođen u jednoj švicarskoj privatnoj klinici.

U Hrvatskoj se događa pravi mali baby boom u obiteljima poznatih, koji ne kriju svoju sreću zbog dobivanja nasljednika. I to prvorođenaca – naime, većini parova ovo je prvo dijete. Najiščekivanija beba ove jeseni svakako je bila malena Balie Dee, djevojčica Elle Dvornik i zaručnika Charlesa Pearcea.

Roda je prvi put pohodila i splitski dom naše sportašice Lucije Kuzmanić (djevojački Zaninović) koja je rodila sina kojem su ona i suprug Nal nadjenuli ime Ervin. Ona i cijela obitelj s nestrpljenjem iščekuju dolazak još jedne bebe koju bi njezina blizanka Ana trebala roditi u prosincu. Glumcu Hrvoju Kečkešu i njegovoj supruzi Vedrani ispunila se dugogodišnja želja – 10. studenoga postali su roditelji. Par, koji je 13 godina u braku, a skoro 20 u vezi, kćerkicu je nazvao Miša jer se to ime najviše sviđalo mami Vedrani.

– Miša je najljepše što nam se u životu dogodilo, teško je to uopće opisati. Stigla je doma i navikavamo se polako mi na nju i ona na nas. Snalazimo se bolje nego što smo mislili. Sve je to očito negdje zapisano u nama i najednom, kada zatreba, proradi. Nisam nikada do sada mijenjao pelene, ali ide bez problema – rekao je Kečkeš.

I glazbenik Luka Šulić početkom studenog postao je tata, a sa suprugom Tamarom dobio je sina Vala.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije