Naslovnica Showbiz Estrada

Ivica Todorić podijelio sretnu vijest: Rodio se još jedan Todorić, mali Vid

Najmlađi Todorićev sin Ivan i njegova djevojka Milica Mihajlović dobili su sina, a Ivica je na blogu napisao: Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj
15. studenoga 2017. u 18:59 13 komentara 5274 prikaza
todorić mihajlović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Milica Mihajlović bivša manekenka i djevojka Ivana Todorića rodila je danas, a sretnu vijest na svom blogu je objavio djed Ivica Todorić.

Ivica Todorić AGROKOR CURE TAJNE IZ OBITELJI Sinovi protiv Todorića: Prijeti nam bankrot!

Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid ! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj . I za nju se nikada neću prestati boriti. - napisao je Todorić na blogu.

Najmlađi sin Ivice Todorića i njegova odabranica zaljubili su se 2009. godine kada su se upoznali u New Yorku, a Milica se u to vrijeme bavila manekenstvom.

Vezu su prekinuli na nekoliko mjeseci 2013. godine, ali ubrzo su izgladili nesuglasice i Milica je opet bila čest gost u Kulmerovim dvorima. Da očekuju prinovu Milica i Ivan, navodno, su obitelj obavijestili ovog Uskrsa. 

todorić mihajlović
1 / 8
Skrivajući se iza prolaznika, Ivica Todorić javio se u policijsku postaju Kensington
Realnost Ella Dvornik oduševila mame: Ovako izgledam četiri dana nakon poroda Pratnja suprugu Vanja Modrić tri tjedna nakon rođenja kćeri blista na crvenom tepihu Prinova Luka Šulić i supruga Tamara dobili su sina, evo koje ime su izabrali
Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas