Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realnost

Ella Dvornik oduševila mame: Ovako izgledam četiri dana nakon poroda

Foto: Facebook
1/4
15.11.2017.
u 15:24

Ella je na svom Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima steznik i napisala je da nakon rođenja kćeri izgleda samo malo manje trudno...

Kada gledamo fotografije poznatih mama na odlasku iz rodilišta pomalo im zavidimo što odmah nakon poroda uspijevaju vratiti liniju, a ako i nisu odmah uspjele u toma pažljivo biraju kut snimanja kako bi na fotografijama izgledale što bolje.

Ella Dvornik nije tip koji  će 'uljepšavati' stvarnost i zato je svojim obožavateljima i brojnim pratiteljima na društvenim mrežama odlučila pokazati kako i nakon poroda izgleda gotovo jednako trudno kao i kad je bila trudna.

 

 

- Wow! Nećete vjerovati kako izgleda Ella samo 4 dana nakon poroda!!!!! Ko da nije rodila eto kak. Ne vratite se baš istog trena u 34. Ne vratite se ni u gaćice istog trena neg nosite pelene i vi i vaša beba steznik nije tu da budete ljepši doktorima, nego da nemate filing ko da će vam svi organi ispasti van dok hodate. Izgledate samo malo manje trudno, al još uvijek ne izgledate ko Beyonce Neki možda imaju te sreće, al za većinu nas ovo je realnost - napisala je Ella na Facebooku i dodala svoju fotografiju sa steznikom. U komentarima su  se odmah javile brojne mame sa sličnim iskustvom poput Ellinog i poručile joj da izgleda sjajno. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 13

DU
Deleted user
15:46 15.11.2017.

Ma siguran sam da ćeš izgledati i bolje nego Beyonce. Još sam sigurniji da ćemo biti pravodobno izvještavani o svakoj izgubljenoj deki , sinkronizirano sa feljtonima o napredovanju bebe.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:03 15.11.2017.

Boli glava ... Boli mozak ... Grozno ...

DU
Deleted user
16:33 15.11.2017.

sranj.e od lista..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije