Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carskim rezom

Lucija Zaninović rodila sina, evo koje ime mu je dala

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
13.11.2017.
u 19:00

Lucija je rodila 2. studenog. Kaže da je porod prošao dobro i sada uživa doma sa sinom Ervinom i suprugom Nalom.

Lucija Zaninović prije devet dana rodila je sina. Kako je ispričala za 24 sata, malenog je rodila tri dana nakon zakazanog termina.

- Rodila sam carskim rezom, a dječaku smo dali ime Ervin. Sve je prošlo dobro i uživamo sad - rekla je europska prvakinja u taekwondou. 

Naša proslavljena sportašica i njen suprug Nal Kuzmanić vjenčali su se ovog svibnja u Splitu, a prije toga su u vezi bili šest godina. 
Lucijina sestra blizanka Ana također broji još malo do poroda, njen termin je u prosincu. 

1/6

Komentara 4

DU
Deleted user
19:59 13.11.2017.

Nemam pojma tko je ta, ali mogu vam reći da je naša krasna, ljubazna i uvijek nasmiješena susjeda iz male kvartovske trgovine, gospođa Marija, rodila zdravog, veselog dječaka. Čestitke gospođi Mariji i suprugu.

ČI
čikaga
19:31 13.11.2017.

Bez te važne vijesti ne bi mogel pajkiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije