Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Strani mediji tvrde: Kim Kardashian nakon 9 mjeseci prekinula vezu s 13 godina mlađim

Foto: Profimedia
1/6
06.08.2022.
u 10:30

Kako tvrdi neimenovani izvor za te medije Kim i Pete vezu su okončali ovaj tjedan zbog udaljensoti i rasporeda, no ostali su u prijateljskim odnosima.

Nakon devet mjeseci veze prekinuli su komičar Pete Davidson (28) i reality zvijezda Kim Kardashian (41), pišu amrički mediji. Kako tvrdi neimenovani izvor za te medije Kim i Pete vezu su okončali ovaj tjedan zbog udaljensoti i rasporeda, no ostali su u prijateljskim odnosima. 

Zgodna Amerikanka i Pete prvi put su se zajedno pojavili javnosti na noć vještica. Izgledali su zaista prisno. Naime, držali su se za ruke dok su se vozili u vlakiću Kuće strave za Halloween. U društvu su bili s Kiminom sestrom Kourtney Kardashian(42) i njenim zaručnikom Travisom Barkerom(46) bubnjarom benda Blink-182. Iako se kreću u istim krugovima, Kardashian i Davidson su se najvjerojatnije zbližili za vrijeme snimanja showa SNL kada je poduzetnica bila domaćin. Svoju vezu potvrdili su u ožujku kada je Kim objavila njihovu zajedničku sliku, a ova veza bila je i jedan od razloga zašto su mnogi gledali novi reality show obitelji Kardashian koji se prikazuje na streaming servisu Disney+. 


Podsjetimo, Kim Kardashian i Kanye West (44) predali su papire za razvod početkom ove godine. U braku su proveli sedam godina, te su mnogi bili uvjereni da su sretni. Neke trzavice počele su kada se Kanye odlučio kandidirati za predsjednika Amerike i u javnosti iznio 'prljavi veš', te između ostalog kazao kako je Kim htjela abortirati njihovo prvo dijete, North (8), a punicu, Kris Jenner usporedio je sa sjevernokorejskim vođom Kimom Jongom-Unom.

Kim je za sve okrivila njegov bipolarni poremećaj, te rekla da se u javnosti ne razgovara dovoljno o mentalnim bolestima. Kanye se ranije hvalio da je prestao piti terapiju koju mu je prepisao doktor. Izjavio kako je razvio nepovjerenje prema njima kada je završio u bolnici protiv svoje volje, te su ga tada vezali.   

Kanye nema ništa protiv toga da ga ljudi zovu kaotičnom osobom, ali ne podnosi kad ga nazivaju ludim. Njegova karijera nikada nije patila zbog ispada. Kanye može reći da obožava Trumpa ili imati slom živaca dok visi sa stropa na koncertu, a oni koji ga podržavaju samo će reći: ''Ah, to je Kanye''.

Zanimljivo je i da od istog poremećaja boluje i komičar Davidson, koji isto tako često javno progovara o svojoj borbi. Kao i obično, šuška se da je ovo druženje komičara i televizijske zvijezde bio samo marketinški trik, pogotovo nakon što je primijetila koliko pozornosti je privukla njena sestra Kourtney kada je nakon što je prohodala s tetoviranim i ćelavim pop-punk bubnjarem potpuno promijenila svoj imidž i postala 'light-goth' alternativka.   

Taj poznati par, inače, već mjesecima šokira javnost izazovnim i strastvenim fotografijama koje objavljuju. A ne srame se ni pokazivati osjećaje u javnosti, pa ih u klinču često ulove i paparazzi.  Upravo zbog toga mnogi su na početku romanse odmah shvatili da se Kim druži s tetoviranim i mnogo mlađim Peteom koji je i ranije pokazao da nema problema s tim da mu je partnerica starija, kada je bio u vezi s 24 godine starijom glumicom Kate Beckinsale.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije