Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HOROR PRIČE STJUARDESA'

Stjuardese tvrde da je poznata pjevačica izrazito ljubomorna: 'Letenje s njom je pakao'

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/10
14.09.2021.
u 07:00

Prema seriji ispovijesti 'Horor priče stjuardesa' ispada da je latino diva Jennifer Lopez užasno ljubomorna osoba zbog čega na svojim privatnim letovima avionom traži samo muškarce, a ne stjuardese.

Prema riječima jedne od stjuardesa čini se da je latino diva Jennifer Lopez (52) izrazito ljubomorna zbog čega zahtijeva da na njezinim privatnim letovima budu samo muškarci. Iako je u šestom desetljeću, Lopez bi na izgledu mogle zavidjeti brojne mlađe kolegice zbog čega ne bi trebala biti posebno zabrinuta i ljubomorna na ljepši spol. Međutim, čini se da joj nije svejedno sudeći prema njezinim zahtjevima na privatnim letovima.

Prema seriji ispovijesti „Horor priče stjuardesa“ ispada da je latino diva užasno ljubomorna osoba zbog čega na svojim privatnim letovima avionom traži samo muškarce, a ne stjuardese. Također, stjuardese navode kako su letjele s brojnim poznatim osobama, ali Jennifer Lopez smatraju najviše neljubaznom. „Letenje s J.Lo je pakao, stalno je vrijeđala nas stjuardese jer smo mlađe, ljepše i zgodnije od nje“, rekla je jedna od stjuardesa.

Dodajmo kako su se ovakve stvari događale dok je Jennifer Lopez bila u vezi s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom. Sada je u vezi s Benom Affleckom s kojim je nakon 17 godina obnovila svoju vezu, a brojni obožavatelji misle kako su stvari među njima ozbiljne i da će Jennifer uskoro postat Benova supruga.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković 

Ključne riječi

Komentara 3

JO
JosefKa
09:49 14.09.2021.

Jenny from the block. Poanta pjesme: slava ju nije promjenila.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
10:40 14.09.2021.

Može bit da ženska voli muške a ne lezbače. Ona bira jer ona plaća letove a ne onaj njen.

DU
Deleted user
08:52 14.09.2021.

JLO. ti si OK, ne brini ona je ljubomorna. A ja letim prvim razredom i znam što želim za svoj novac. Stjuardesa je ovim prekršila više nego jedan zakon, a prvi je povreda privatnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije