Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odala se

Stiže beba? Slavna pjevačica na premijeru stigla u uskoj haljini pa potaknula glasine

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.08.2019.
u 14:14

Orlando Bloom i Katy Perry zaručili su se na Valentinovo, nakon više od tri godine veze.

Nakon što se pojavila na premijeri serije Carnival Row u kojoj glumi njezin zaručnik, Orlando Bloom, pjevačica Katy Perry ukrala je svu pažnju svojom odjevnom kombinacijom.

Naime, pjevačica je za premijeru odabrala vrlo jednostavnu, rozu usku haljinu koja joj savršeno pristaje uz tijelo. Ipak, jedan detalj nije prošao nezapaženo. Pjevačica je pokazala trbuščić za koji mnogi sad već nagađaju da znači lijepu vijest za ovaj sretni par.

Foto: Dave Starbuck/DPA/PIXSELL

Par se zaručio na Valentinovo, a iako se već neko vrijeme priča da je pjevačica trudna, par još uvijek nije potvrdio da čekaju prinovu. Katy i Orlando počeli su vezu u siječnju 2016. godine, nakon što su završili zajedno na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa.

Foto: Janet Gough/Press Association/PIXSELL

Prekinuli su iduće godine, no već iste godine u prosincu ponovno su viđeni zajedno.

Za oboje će ovo biti drugi brak. Katy je bila udana za komičara Russella Branda od 2010. do 2012., a Orlando je bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr od 2010. do 2013. Iz tog braka ima sina Flynna Christophera.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:39 23.08.2019.

optužbe za spolno uznemiravanje se ne spominju? spaceyja su mediji nevinog razapeli i uništili mu karijeru, a ova se još naslikava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije