Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat se nastavlja

Kakav udarac su Kate i William ovim potezom zadali Harryju i Meghan

Foto: PA/Pixsell
1/8
23.08.2019.
u 10:53

Kate i William britanska javnost ne prestaje hvaliti jer su na godišnji odmor otputovali komercijalnim letom, dok su Harry i Meghan na godišnji otišli privatnim zrakoplovom.

Britanci ne prestaju prigovarati princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan zbog glamuroznog i skupog životnog stila.

Ljuti su što vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sebe predstavljaju kao velike humanitarce i 'ekološke ratnike', a onda u osam dana odrade tri leta privatnim zrakoplovom i to plate više od 160 tisuća kuna. Za to vrijeme princ William i njegova obitelj dobili su pozitivne bodove kod britanske  javnosti jer su na svoj godišnji odmor u Škotsku otputovali komercijalnim letom.

Na odmor u Balmoral kod kraljice Elizabete i princa Philipa William, Kate i njihovo troje djece putovali su s drugim putnicima i svoju kartu su platili 600 kuna što je puno jeftinije u  odnosu na cijelu koju su platili Harry i Meghan.

Tako su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovim potezom zadali udarac vojvodi i  vojvotkinji od Sussexa. Svi britanski mediji hvale Williama i Kate, a kritiziraju Meghan i Harryja koji već duže vrijeme nemaju dobar status u javnosti.

Meghan je svojim dolaskom htjela uvesti neke promjene u kraljevsku obitelj, a mnoge od tih promjena nisu se svidjele princu Williamu koji je zahladio odnos s bratom. 

Komentara 4

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
14:46 23.08.2019.

Mene samo čudi kako ja nigdje ne mogu letjeti za 600 kn!? Jesu letjeli Ryanair-om?

US
USA
11:18 23.08.2019.

Kojim vi glupostima svakodnevno trujete medijski prostor. Okrenute teze etc. To sto nisu putovali sami vec sa brdom asistenata i ozbiljnim osiguranjem jer se radi o dvojici buducih kraljeva o tome ne pisete. Pa tu je isla svita od najmanje 10 ljudi. A ne prenesete da je Elton John kad ih je zvao na ljetovanje poslao svoj privatni avion.

09
0994278355
19:16 23.08.2019.

Pisite nesto pametnije a ne o Megan iHarryu koji su rastrosni na sve strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije