Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Stephan Macchi: Kuhinju svoje supruge nikad ne komentiram

Stephan Macchi
09.10.2009.
u 15:00

– Moja žena najčešće kuha kad nisam u Zagrebu. Nekoliko puta godišnje imam priliku probati njezina jela, no nemam nikakve komentare. Svatko se trudi koliko može.

Sljedeći četvrtak na RTL Televiziji kreće nova kulinarska emisija Jezikova juha. Glavni akter showa Stephan Macchi kuhar je koji gotovo cijeli život živi u Francuskoj. On će vlasnicima restorana kojima posao ne ide najbolje pokušati vratiti goste za stolove. Iako Stephan u životu ima mnogo zanimacija, sebe ne pronalazi ni u jednom drugom zanimanju.

– Oduvijek sam htio biti kuhar. Da to nije uspjelo, sigurno bih odabrao nešto vezano uz umjetnost – otkrio je Stephan. Svjetski putnik i gurman isprobao je sve vrste prehrane, a najdraže su mu mediteranska, kineska i japanska. Ipak, kod kuće kuha drugačije:

– U okrilju doma najčešće spravljam ono što nabavim na tržnici. Postoje dani kad jednostavno otvorim hladnjak te dobijem trenutačnu inspiraciju s namirnicama koje se nalaze unutra. Prednost svega toga je što je kuhinja u mom domu izrađena kao profesionalna pa je kuhanje u kući zaista velik užitak.

A kako se s njegovim kulinarskim umijećem nosi supruga Nataša?

– Moja žena najčešće kuha kad nisam u Zagrebu. Nekoliko puta godišnje imam priliku probati njezina jela, no nemam nikakve komentare. Svatko se trudi koliko može.

Život u Hrvatskoj mu se sviđa, a posebno je vezan za našu obalu.

– Najdraže mjesto u Hrvatskoj mi je ispod mora, obožavam roniti na dah – rekao je Stephan, a od svjetskih putovanja izdvaja:

– Barcelona mi je najzanimljivije putovanje zbog umjetničkog duha, Kina zbog kulinarskih užitaka, Lisabon zbog dobrih međuljudskih odnosa, Tajland zbog loših međuljudskih odnosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije