Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Stela progovorila o odnosu s Tomislavom nakon showa: 'Mislim da nije baš bio iskren. Laži su me pogodile'

Foto: RTL/Screenshot
1/12
16.06.2022.
u 08:21

Stela je sada odlučila progovoriti o vezi s Tomislavom, a otkrila je i da su još uvijek zajedno. Dodala je i da smatra da njen zaručnik u showu nije bio potpuno iskren.

Tomislav i Stela, farmer i kandidatkinja iz 14. sezone 'Ljubav je na selu'  zaručili su se u showu, pa je mnoge gledatelje zanimalo što se dogodilo s ovim parom nakon što su se kamere ugasile. Stela je sada odlučila progovoriti o vezi s Tomislavom, a otkrila je i da su još uvijek zajedno. 

"Baš poput svakog muškarca i on ima nekih 'kikseva', nismo svi savršeni, svi imamo nedostatke i mane, ali kako on može podnijeti neke moje mane tako mogu i ja njegove pa se po tom pitanju dobro dopunjujemo" rekla je za RTL.hr

Dodala je i da smatra da njen zaručnik u showu nije bio potpuno iskren. 

"Mislim da nije baš bio iskren u odnosu s Marinom. Ne možeš pričati djevojci da ju voliš ako to zaista ne osjećaš.  U tom trenutku takve laži su me pogodile više zbog nje" priznala je. 

Podsjetimo, prije finala showa sudionici su išli na romantično putovanje.

Tomislav je odlučio iznenaditi Stelu prije završetka vikenda pa ju je odveo u Motovun na večeru koja mu se baš i nije svidjela, a zateklo ga je i Stelino pitanje. ''Kad ćeš doći upoznati moju mamu?'' ''Dogovorit ćemo se'', brzo joj je odgovorio najmlađi farmer. Nakon toga uslijedilo je još jedno iznenađenje za Stelu.

''Skupljao sam hrabrost da napokon to kažem…'', počeo je Tomislav te naglo odustao rekavši joj da ga je strah da će ga odbiti. ''Imam napadaj panike!'', otkrio joj je. ''A što da velim, takva je osoba'', skromno je rekla Stela, a Tomislav je ipak skupio hrabrosti i upitao je sudbonosno pitanje: ''Hoćeš li se udati za mene, ljubavi?'' ''Hm, velik je to korak, ali moj odgovor je da!'', sretno je rekla Stela pa je pao i prvi zaručnički poljubac.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Ključne riječi

Komentara 3

TT
tik tak
13:21 16.06.2022.

Ne znam što posjeduješ ali bez predbračnog ugovora nema ženidbe...Inače ćeš ostati bez svega a kad to zatražiš ostat ćeš bez nje...

BU
Budni
15:12 18.06.2022.

Ponekad je jako dobro posjetiti psihijatra,a nekad treba ići i po drugo mišljenje!

JM
Jmjm
06:40 17.06.2022.

Kada ih se slusa i gleda sve su iskrene i nema lazi a svaka od njih vuku dosje za sobom kao vlak ,momak nema nista od srece sa tim zenama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije