Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEFAN KAPIČIĆ

Poznati srpski glumac u tajnosti se vjenčao s hrvatskom kolegicom

Foto: PA/Pixsell
1/5
27.11.2017.
u 12:49

– Da, vjenčali smo se u Los Angelesu. Vrlo smo sretni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lijepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe – rekao je Stefan za Kurir.

Poznati srpski glumac Stefan Kapičić (39), koji je posljednjih godina sve uspješniji u Hollywoodu, u tajnosti se vjenčao sa svojom kolegicom, hrvatskom glumicom Ivanom Horvat (29). Par je u vezi četiri godine, a upoznali su se na snimanju serije "Zora Dubrovačka".

Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu, uz nazočnost rodbine i najbližih prijatelja.

– Da, vjenčali smo se u Los Angelesu. Vrlo smo sretni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lijepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe – rekao je Stefan za Kurir.

Podsjetimo, Stefana smo, osim u "Zori Dubrovačkoj", gledali i u serijama "Obični ljudi", "Stella" i "Larin izbor". U Filmu "Bit ćemo prvaci svijeta" igrao je svojeg oca, poznatog košarkaša i reprezentativca Jugoslavije Dragana Kapičića. Lani je posudio glas Colossusu u filmu "Deadpool", a istu ulogu ponovit će i u nastavku ovog filma koji na velika platna dolazi iduće godine.

VIDEO: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Komentara 183

ZE
zebra11
13:27 27.11.2017.

Nebitan članak, ali večernjaku jako bitan jer zna da je to hrana za srpske komentatore na ovom portalu koji vole u svom nacionalnom zanosu na društvenim mrežama nama Hrvatima trljati na nos kako ste veliki zavodnici i kako su Srbi osvojili Severinu, Pišekicu, sad ovu za koju prvi put čujem i još neke Hrvatice iz javnog života, međutim, te malobrojne Hrvatice koje su se udale za Srbe su udane za Srbe bogataše, a ne proječnog Srbina s 350€ plaćom. Hrvatice prosječnog Srbina ne primjećuju, ali morate vi Srbi prodavati svoju mitomaniju i kada su ovakve stvari u pitanju. Inače, prema podacima Hrvatskog zavoda za statistiku, u Hrvatskoj je sklopljeno 20.467 brakova 2016. godine, od toga 19.091 brakova između hrvatskih državljana te 1244 brakova hrvatskih državljana i stranaca. 1155 Hrvata je oženilo strankinje. 1155 hrvatskih mladoženja koji su se oženili strankinjama njih 269 oženilo mladenkama iz BiH, a njih 235 mladenkama iz Srbije, slijede Nijemce, Slovenke, Austrijanke itd. Napominjem da se ne radi o Hrvaticama iz BiH, i o Srpkinjama hrvatskim državljankama, već isključivo o državljankama BiH i Srbije, znači Bošnjakinjama i Srpkinjama iz BiH i Srpkinjama iz Srbije. Uglavnom su muškarci Hrvati u Hrvatskoj ti koji se žene strankinjama u Hrvatskoj, naspram tek 89 Hrvatica koje su se udale za strance u 2016. od toga tek 4 njih za Srbe iz Srbije. Znači, 235 Srbpkinja u 2016. se udalo za Hrvate, a svega 4 Hrvatice za Srbe, pa vi Srbi i dalje nastavite trolati kako vas Hrvatice vole

DU
Deleted user
13:43 27.11.2017.

Da je VL Hrvatski medij onda bi pisao: poznata Hrvatska glumica se udala za tog i tog a ne obrnuto

AL
alphazulu99
15:12 27.11.2017.

Je li to unuk Jove Kapicica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije